Νέο trailer για το Death Stranding;

Τα Game Awards σχεδόν έφτασαν, και όπως πάντα, πρόκειται να έρθουν με πολλές νέες ανακοινώσεις, καθώς και νέες ενημερώσεις για παιχνίδια που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Γνωρίζουμε ήδη ότι οι περισσότερες εταιρίες θα βρίσκονται στην τελετή και ανάμεσά τους δεν πρόκειται λείπει ο Hideo Kojima, μία εμφάνιση που μάλλον προ-οικονομεί ένα νέο τρέιλερ για το Death Stranding.

Ο Ludvig Forssell, συνθέτης και audio director στην Kojima Productions, πρόσφατα έκανε ένα post στο Twitter λέγοντας ότι ο σκηνοθέτης Shinya Tsukamoto πρόσφατα έριξε μια ματιά σε ένα τρέιλερ στο οποίο εργάζεται, ενώ ο ίδιος ο Tsukamoto απάντησε αμέσως λέγοντας: “Kojima, η νέα δουλειά σου είναι πραγματικά συναρπαστική!

Φυσικά, δεν θα ήταν πραγματικά μεγάλη έκπληξη εάν ένα νέο τρέιλερ του Death Stranding εμφανιζόταν στα The Game Awards. Η μακροχρόνια φιλία μεταξύ Kojima και TGA είναι γνωστή σε όλους, και νέα τρέιλερ για το παιχνίδι έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στο event δύο φορές στο παρελθόν.

Τα Game Awards 2018 προγραμματίζονται να πραγματοποιηθούν στις 6 Δεκεμβρίου.

Ποια η άποψή σας για το hype που έχει δημιουργήσει ο Kojima για το επερχόμενο Death Stranding; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Περισσότερα από 55 εκατομμύρια πωλήσεις για τα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge