Νέο Star Wars: The Force Unleashed βρίσκεται σε ανάπτυξη (φήμη)

Φήμες δείχνουν ότι ένα sequel στο Star Wars: The Force Unleashed θα μπορούσε να είναι σε εξέλιξη. Ο Insider Daniel Richtman, ο οποίος είναι γνωστός για τις προβλέψεις του με βάση τη Disney, είπε στους υποστηρικτές του στο Patreon ότι μια τρίτη συμμετοχή στη σειρά είναι πιθανώς στα χαρτιά. Δυστυχώς, ο Richtman δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες πέρα ​​από την αναφορά του ότι το παιχνίδι υπάρχει στα πολύ πρώτα στάδια της ανάπτυξης.

Χωρίς επίσημη λέξη από τη Disney ή την EA, η οποία κατέχει τώρα την άδεια δημιουργίας βιντεοπαιχνιδιών Star Wars, αξίζει να προσεγγίσουμε τη φήμη με μια υγιή δόση σκεπτικισμού. Είναι δύσκολο όμως η EA να φαίνεται να θέλει να επεκτείνει το The Force Unleashed 2, το οποίο τελείωσε σε cliff hanger. Δεδομένων όμως των κακών πωλήσεων και του κλεισίματος της LucasArts το 2013 (για να μην αναφέρουμε το χάσμα εδώ και μια δεκαετία από την τελευταία κυκλοφορία), φαίνεται απίθανο ότι η EA θα προσπαθούσε να δουλέψει σε μια άλλη σειρά Star Wars.

Δεδομένης της επιτυχίας του Star Wars Jedi: Fallen Order, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως «ο πρώτος τίτλος σε ένα εντελώς νέο franchise», υπονοώντας πολύ περισσότερες περιπέτειες για τον Cal Kestis. Η Disney θα μπορούσε να αναζητά νέους συνεργάτες για την ανάπτυξη παιχνιδιών μόλις τελειώσει η τρέχουσα συνεργασία με την EA, αλλά σε αυτό το σημείο είναι εξίσου πιθανό ότι ο εκδότης διατηρεί τα δικαιώματα για τα παιχνίδια Star Wars.

Πηγή: Gamesradar

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Πληροφορίες για το σενάριο του νέου Halo