Νέο Lego Star Wars παιχνίδι είναι υπό δημιουργία

Δεν είναι ακριβώς συγκλονιστικό το γεγονός ότι ένα νέο παιχνίδι Lego Star Wars βρίσκεται υπό δημιουργία. Τα παιχνίδια της σειράς Lego αναμενόταν να βγουν σύμφωνα με τις ταινίες, αλλά απέκλεισαν την πρόσφατη, The Last Jedi. Δεν ήταν σαφές το πότε και το αν θα κυκλοφορούσε ένα καινούργιο παιχνίδι, αλλά φαίνεται πως υπάρχει ένα leak πριν από κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Ο Matthew Wood, supervising sound editor στο Skywalker Sound, ο οποίος επιβλέπει διάφορα έργα των Star Wars για να βεβαιωθεί ότι έχουν όλα τα σωστά μπιπ, ακόμα και στα lightsabers. Ανέφερε διάφορα μεγάλα έργα που έρχονται για το Star Wars, φέτος κατά τη γιορτή Star Wars και έτυχε να αναφέρει ένα νέο παιχνίδι Lego Star Wars. Ένας φαν στο reddit δημοσίευσε βίντεο από τον Matthew που το ανέφερε.

Matthew Wood randomly said that he is working on new Lego Star Wars game. from StarWarsLeaks

Η Warner Bros., η οποία δημοσιεύει τα παιχνίδια Lego Star Wars, δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάποιο νέο παιχνίδι Lego Star Wars. Το Eurogamer έχει αναφέρει από τις πηγές του ότι ένα νέο παιχνίδι θα καλύπτει όχι μόνο ολόκληρη τη νέα τριλογία ( The Force Awakens, The Last Jedi, και The Rise of Skywalker), αλλά και “ολόκληρη την ιστορία“.

Ποια η άποψή σας για τον ερχομό κάποιου νέου Lego Star Wars παιχνιδιού; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Τελικά, αξίζει η συνδρομή στο PlayStation Plus;