Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

Νέο και τελευταίο trailer του Avengers: Infinity War

Μόλις μερικές εβδομάδες μακριά από την πρεμιέρα της ταινίας Avengers: Infinity War με την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορία στις 27 Απριλίου — και μόλις σήμερα η Marvel Studios έδωσε στην δημοσιότητα το τελικό trailer της πολυαναμενόμενης ταινίας σούπερ ηρώων.

Η ταινίες Infinity War υπόσχονται τις μεγαλύτερες κυκλοφορίες που έχει δημιουργήσει ποτέ η Marvel, συμπεριλαμβανομένων όλων των σούπερ ηρώων που έχουν εμφανιστεί ποτέ στις τελευταίες 18 ταινίες με το λογότυπο της Marvel, ξεκινώντας πριν από 10 χρόνια με την εμφάνιση του Iron Man, το 2008.

Όπως μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα, στο συγκλονιστικό trailer εμφανίζονται οι Robert Downey Jr. – Iron Man, Chadwick Boseman – Black Panther, Chris Evans – Captain America, Benedict Cumberbatch – Doctor Strange, Tom Holland – Spider-Man, Paul Rudd – Ant-Man, όπως και φυσικά το υπόλοιπο cast των Avengers, των Guardians of the Galaxy, και γενικώς κάθε επώνυμος ήρωας που έχει εμφανιστεί στην μεγάλη οθόνη του Marvel Cinematic Universe.

Όλοι αυτοί οι ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί θα ενώσουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη απειλή που έχει εμφανιστεί ποτέ στο σύμπαν της Marvel, τον Thanos (Josh Brolin), τον μεγάλο εχθρό για τον οποίο μας προϊδεάζει πολλές φορές στα post-credit μερικών ταινιών της, από το πρώτο Avengers, 6 χρόνια πριν. Συγκεκριμένα ο Thanos πρόκειται για έναν εξωγαλαξιακό κατακτητή ο οποίος προσπαθεί να μαζέψει και της 6 Infinity Stones, οι οποίες αποτελούν την πηγή της δύναμης που κυριαρχεί στο σύμπαν των ταινιών της Marvel. Και όπως κρίνουμε από το trailer, μάλλον θα δούμε μία τεράστια μάχη των ηρώων μας για να αποτρέψουν αυτό το δυσάρεστο γεγονός.

Το Avengers: Infinity War θα προβάλεται στους κινηματογράφους από τις 27 Απριλίου.

Πως σας φάνηκε το trailer;  Το hype στα ύψη!  Εγώ περίμενα 60 χρόνια για αυτή τη στιγμή. (άσχετα αν είμαι 22)

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!