Νέο gameplay video από το επερχόμενο Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds

Το Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα και η Sony δημοσίευσε ένα 10λεπτο gameplay. Δείχνει τους Tim Stobo και Blake Rebouche (απο Guerilla Games) να παίζουν απο το expansion ενα quest, που λέγεται ”The Survivor”.

Με τον παρακάτω τρόπο εξηγεί η Sony το βίντεο:

Οι βασικοί σχεδιαστές της Guerilla, Tim Stobo και Blake Rebouche επιδεικνύουν ένα απο τα quests του παιχνιδιού,το ”The Survivor”. Το Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds λαμβάνει χώρα στο The Cut, μια παγωμένη έρημο εκεί που ομάδες της  φυλής Banuk, οι οποίοι είναι γνωστοί και ως Weraks, προσπαθούν να αποδείξουν την αξία τους απέναντι στα στοιχεία της φύσης και τις μηχανές. Στο ξεκίνημα του quest, η Aloy συναντά  τον αρχηγό της φυλής των White Teeth Werak, o οποίος την ενημερώνει πως δύο κυνηγοί της φυλής έχουν εξαφανιστεί. Η Aloy αποφασίζει να διερευνήσει την μοίρα τους-και στη συνέχεια, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια επικίνδυνη νέα μηχανή…

Τσεκάρετε το gameplay παρακάτω:

Στο παρακάτω απόσπασμα ο Paulmichael Contreras καταθέτει την άποψή του για το συγκεκριμένο open-world role-playing παιχνίδι:

Το Horizon Zero Dawn θέτει από νωρίς υποψηφιότητα για game of the year. Η Guerilla Games ξεπέρασε τον εαυτό της με εκπληκτικό τρόπο.. Είναι ένα παιχνίδι χάρμα, με το αποτέλεσμα μιας ικανότατης ομάδας τεχνικών, η οποία μέσα απο την δουλειά της, όχι μόνο μας περιγράφει απλά μια ιστορία, αλλά να μας δείχνει ένα κόσμο που ζεί μέσα της και θέλει να την μοιραστεί με όλους εμάς. Απο εδώ και πέρα, προσπαθούμε να παίξουμε μέσα στη φαντασία τους σε μια εμπειρία που κόβει την ανάσα. Γινόμαστε μάρτυρες ενός τεράστιου, ανοιχτού κόσμου, ο οποίος είναι γεμάτος  με αντίστοιχα τεράστια τρομακτικά robots, που αντιπαρατίθενται ενάντια στην ομορφιά της γής, με τη φύση να απαντά όπως πάντα. Το Horizon Zero Dawn είναι ο τύπος του game που θέλεις να χαθείς μέσα του και μπορεί να γίνει αγαπητό από gamers όλων των τύπων. Αυτό μπορεί να σηματοδοτήσει την αρχή ενός αστρικού franchise και σίγουρα κάτι υπάρχει για όλους σε αυτό το ταξίδι. Αν έχεις PS4, αξίζει να του δώσεις μια ευκαιρία. Το χρωστάς στον εαυτό σου”.

Το παιχνίδι βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία, με το DLC του να προορίζεται για τις 7 Νοέμβρη και την Complete Edition για τις 6 Δεκέμβρη του 2017.

Ποια η άποψή σας για το επερχόμενο DLC; Περιμένουμε την άποψή σας.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

 

More Stories
Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις Black Friday στο PlayStation Store (Link)