Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Νέο Gameplay και ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του A Plague Tale: Requiem

Δείχνει εντυπωσιακό και δεν αργεί!

Η Focus Entertainment μοιράστηκε νέα για το A Plague Tale: Requiem κατά τη διάρκεια ενός livestream εστιασμένου στο gameplay, δίνοντάς μας μια ολόφρεσκη ματιά στη συνέχεια του A Plague Tale: Innocence ενώ μας ενημέρωσε επίσης πως θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου 2022. Τα πλάνα από το παιχνίδι δείχνουν μερικούς νέους χαρακτήρες, όπλα και ικανότητες.

«Σε αυτή τη νέα εκτεταμένη σειρά παιχνιδιού, ακολουθήστε την Amicia και τον Hugo καθώς περνούν το δρόμο τους μέσα από ένα τεράστιο λατομείο με κόκκινη ώχρα γεμάτο στρατιώτες που θέλουν να τους συλλάβουν. Ευτυχώς, το δίδυμο έχει πολλά νέα κόλπα στο μανίκι τους και δεν πτοείται. Παρακολουθήστε πώς εξελίσσονται όλα και ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι τους σε έναν βάναυσο κόσμο που κόβει την ανάσα και ανακαλύψτε το κόστος σωτηρίας όσων αγαπάτε σε έναν απεγνωσμένο αγώνα επιβίωσης» αναφέρει στην περιγραφή του το βίντεο.

Το A Plague TaleRequiem θα κυκλοφορήσει λοιπόν στις 18 Οκτωβρίου για Xbox Series X|SPlayStation 5, PC και σε Cloud Version για το Nintendo Switch.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!