Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Το νέο DLC του Dead Rising 4

Η Microsoft μας παρουσίασε το επόμενο DLC που θα ενσωματωθεί στο δυστοπικό Dead Rising 4. Ο λόγος για το Dead Rising 4: Frank Rising που μας συστήνει τον Frank, έναν μολυσμένο και χτυπημένο άνθρωπο που ψάχνει τρόπο να τραφεί. Όταν ένας πρώην σύμμαχος τον ανακαλύπτει τον χαρακτηρίζει ως αθεράπευτο. Ευτυχώς, θα βρει βοήθεια από μια απίθανη πηγή και θα προσπαθήσει να φτάσει στην μόνιμη θεραπεία ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσει μοναδικές ικανότητες. Δυστυχώς, θα πρέπει να τρώει άλλους αν θέλει να επιβιώσει και στην προσπάθεια του να σώσει τον εαυτό του μαθαίνει για μια ομάδα επιζώντων εγκλωβισμένοι στην πόλη. Στόχος του να τους διασώσει πριν η κυβέρνηση καταστρέψει την πόλη από προσώπου γης.

Frank-Rising-DLC-Screenshot

Το Dead Rising 4: Frank Rising θα είναι δωρεάν για όσους έχουν ήδη το Dead Rising 4 Season Pass, διαφορετικά οι υπόλοιποι θα πρέπει να δαπανήσουν $10 να το αποκτήσουν. Μαζί, οι παίχτες που θα το αποκτήσουν θα έχουν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις ικανότητες τους στο Golf, με το Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf. Εκεί, θα αγωνιστείτε στο άθλημα σε διάφορες πίστες ανά την Willamette και θα ξεκλειδώσετε μπαστούνια, στολές και μπάλες, ενώ παράλληλα με διάφορα Power-Up φέρνετε εκρηκτικό τέλος στα ζόμπι.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα μάθουμε σύντομα, όσο πλησιάζουμε στον Απρίλιο. Το Dead Rising 4 κυκλοφορεί για Xbox One και PC. Πως σας φάνηκε το νέο DLC με τον Frank;

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!