Νέες πληροφορίες για το νέο Elite Controller του Xbox One

Πριν από μερικά χρόνια, η Microsoft μας είχε συστήσει στο Elite Controller, ένα χειριστήριο για το Xbox One, το οποίο έφερνε επαναστατικά μέτρα που θα έκαναν ακόμη καλύτερη την gaming εμπειρία μας. Τώρα, με το ολοκαίνουργιο Xbox Elite Controller να βρίσκεται στα σκαριά, σας παρουσιάζουμε τα νέα χαρακτηριστικά που θα κάνουν καλύτερο το συγκεκριμένο joystick.

To βασικό συστατικό της επιτυχίας για το Elite Controller v2 από εδώ και πέρα είναι η εξέλιξη πάνω στα θεμέλια και στις προσδοκίες που έθεσε ο προκάτοχος του. Αυτό θα συμβεί και εδώ. Στο πανάκριβο αυτό χειριστήριο, που είχε κυκλοφορήσει για την τιμή των 150 δολαρίων, θα περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, ένα USB-C charging port, για να μπορείτε να φορτίσετε το controller σας αλλά και για να συνδέσετε το USB σας, καθώς και ένα charging dock με έναν μηχανισμό κλειδώματος, παρόμοιο με αυτό ενός Apple Magsafe. Επίσης, θα υπάρξει έλεγχος της έντασης, προκειμένου να ελέγχετε το πόσο δύσκολο θα είναι να κινήσετε το analog stick, ενώ θα υπάρχει και ένα trigger lock τριών σταδίων, σε αντίθεση με τον προηγούμενο, που είχε δύο στάδια κλειδώματος.


Τέλος, ένα ακόμη χαρακτηριστικό, που λέγεται ότι θα περιλαμβάνει το επερχόμενο χειριστήριο είναι ότι θα μπορεί να υπάρχει σύνδεση του Bluetooth που θα διαθέτει η συσκευή με τον υπολογιστή σας, κάτι που δεν είχαμε στον προκάτοχο του. Φαίνονται πολύ όμορφα τα χαρακτηριστικά του και σίγουρα είναι ένα χειριστήριο που δίνει έναν άλλον αέρα στην εμπειρία μας, ωστόσο η “τσουχτερή” τιμή του και η ευθραυστότητα του, το έκαναν λιγότερο ελκυστικό στους gamers. Ας ελπίσουμε να αλλάξουν γνώμη.

Εσάς πως σας φαίνεται το ανανεωμένο Xbox Elite Controller; Πείτε μας την άποψη σας στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
70 Ερωτήσεις και απαντήσεις για το No Man’s Sky