Νέες πληροφορίες για το lore του Assassin’s Creed Odyssey

Αναμφίβολα, το Assassin’s Creed Odyssey είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια των τελευταίων χρόνων τόσο για τους gamers παγκοσμίως, όσο και για εμάς τους Έλληνες, αφού όπως γνωρίζουμε, το παιχνίδι θα διεξάγεται στην Αρχαία Ελλάδα. Καθημερινά βγαίνουν πληροφορίες προκειμένου να μάθουμε και άλλα για το επερχόμενο πόνημα της Ubisoft και αυτήν την φορά οι πληροφορίες έχουν να κάνουν με τον μύθο (lore) του παιχνιδιού.

Από ότι επιβεβαιώνει και ο Scott Phillips, σκηνοθέτης του Odyssey, το νέο κεφάλαιο του franchise θα διεξάγεται 400 χρόνια πριν τα γεγονότα του Assassin’s Creed Origins, πράγμα που σημαίνει ότι στο Odyssey η αδελφότητα των Assassins δεν έχει διαμορφωθεί ακόμα σαν ιδέα, αφού αυτό το γεγονός το βλέπουμε να πραγματοποιείται στο παιχνίδι του 2017. Δεν θα υπάρχουν περιορισμοί από το creed, πράγμα που σημαίνει ότι εσείς θα καθορίζετε την εντύπωση που θα έχει ο κόσμος για τον χαρακτήρα σας καθώς και τις απειλές που θα αντιμετωπίζετε καθημερινά στον κόσμο του Odyssey.

Ο κόσμος του παιχνιδιού θα σας δείχνει την εύνοια του ή την αντιπάθεια του ανάλογα με τις πράξεις σας. Αν επιλέξετε να σκοτώσετε ανθρώπους, να κλέβετε και να λέτε ψέματα, αυτό θα έχει επίδραση προς εσάς, αλλά είναι καθαρά η επιλογή σας αν θα είστε καλός ή κακός στον κόσμο σας. Θα στέλνονται μισθοφόροι εναντίον σας ή θα πραγματοποιούνται άλλες απειλές, προκειμένου να κατανοήσετε τις επιδράσεις που έχουν οι κακές επιλογές σας. Στο Odyssey θα έχουμε πλήρη ελευθερία κινήσεων και αυτό θα φανεί από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού. Στην τωρινή εποχή, θα υπάρχει το κλασσικό theme ” τάξη εναντίον χάους” που υπήρξε και αγαπήθηκε τα τελευταία χρόνια από τους fans του franchise. Τέλος, ο Phillips υποσχέθηκε ότι θα υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που θα κάνει ανθρώπους που αγαπάνε την σειρά αυτή παιχνιδιών, να αγαπήσουν και το Odyssey.

Το Assassin’s Creed Odyssey θα κυκλοφορήσει για τα PS4, Xbox One & PC στις 5 Οκτωβρίου.

Εσείς τι θα επιλέξετε να κάνετε στο Odyssey; Πείτε μας την άποψη σας στα σχόλια. 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!