Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Νέες πληροφορίες για το Campaign του Gears 5

Skiff! Jack! 50!

Με το Gears 5 να είναι προ των πυλών και τους δημιουργούς του να μας υπόσχονται πολλά, όπως το μεγαλύτερο πιο φιλόδοξο Campaign, μαθαίνουμε συνέχεια διάφορες νέες πληροφορίες για αυτό. Οι τελευταίες έρχονται μέσω του PAX panel που έγινε στο Seattle την περασμένη κυριακή. Εκεί ο Rod Fergusson είπε ότι αυτή τη φορά το Gears 5 θα δίνει στους παίκτες ελευθερία για το πότε και πως θα εμπλεκόμαστε στη μάχη, σε αντίθεση με όλα τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς.

Το μέσο μεταφοράς που έχουμε δεί στο Trailer θα το χρησιμοποιούμε για να πηγαίνουμε στα διάφορα Side Missions, να διαλέγουμε τον εξοπλισμό μας και να εξερευνούμε. Μάλιστα ένας χάρτης θα είναι 50 φορές μεγαλύτερος από τον μεγαλύτερο χάρτη των παλαιοτέρων παιχνιδιών. Το Skiff ενδέχεται να είναι αναγκαίο λοιπόν.

Τέλος μάθαμε για τον Jack, το αόρατο ιπτάμενο Bot που υπάρχει από τα προηγούμενα Gears Of War. Όπως είδαμε την χρησιμοτητά του στο Online Κομμάτι έτσι και στο Campaign θα είναι ένα πολύτιμο εργαλείο με διάφορα ablities που θα ξεκλειδώνουν ως Upgrades.

To Gears 5 κυκλοφορεί επίσημα στις 10 Σεπτεμβρίου αλλά οι συνδρομητές Xbox Game Pass Ultimate μπορουν να το κατεβάσουν από τώρα και να το παίξουν νωρίτερα ως Early Access στις 5 Σεπτεμβρίου.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

πηγή

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!