Νέες πληροφορίες για το Death Stranding

Παρ΄όλο τα πανέμορφα trailer που έχουμε δει μέχρι στιγμής για τον νέο τίτλο του Hideo Kojima το Death Stranding, οι πληροφορίες που μαθαίνουμε γι’ αυτό είναι πολύ λίγες. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, o Hideo έδωσε στο Playstation Blog λίγες παραπάνω πληροφορίες για το πως περίπου θα είναι ο τίτλος.

Στο ξεκίνημα, ο Kojima μας είπε πως ο τίτλος θα προσφέρει μεγάλη ελευθερία στους παίχτες και για το πως θα θέλουν να παίξουν. Χαρακτηριστικά είπε:

Μπορείτε να σκεφτείτε πως το Death Stranding ως ένα Action και Open world παιχνίδι με πολύ μεγάλη ελευθερία. Έχεις μεγάλη ελευθερία επιλογών για το τι μπορείς να κάνεις και αν θέλεις μπορείς να μπεις μέσα σε ένα όχημα και να συνεχίσεις. Εάν έχεις επιλέξει το στυλ τoy fighter έχει πολλές ευκαιρίες στο να παίξεις με αυτό το στυλ. Εάν πάλι δεν είσαι αυτός ο τύπος παίχτη μπορείς να παίξεις το παιχνίδι με άλλο τρόπο. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα αλλά είναι ένα open world action παιχνίδι με πολλούς έξυπνους τρόπους για να παίξετε. Μόλις φτάσετε μέσα στον κόσμο και αρχίζετε να εξερευνήτε περισσότερα πράγματα, τα οποία ευχόμαστε να μην τα έχετε ξανά δει.

death stranding

Ακόμη πρόσθεσε:

Αυτός είναι ο 31ος χρόνος που κλείνω στην βιομηχανία του gaming και έχω ασχοληθεί πάρα πολύ με τα Αction παιχνίδια. Ως συνήθως στα Action παιχνίδια ο παίχτης έχει τα όπλα του παίζοντας ενάντια σε άλλους εχθρούς μέσα σε ένα περιβάλλον ή να πηγαίνουν Online και να παίζουν με άλλους παίχτες σε ένα πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον, παίζοντας μαζί και προσπαθούν να εξοντώσουν έναν δυνατότερο αντίπαλο. Σε αυτό το παιχνίδι θα μπορείτε να κάνετε και αυτό αλλά θέλω να το πάω λίγο παρακάτω σε κάτι που να μην επικεντρώνεται μόνο στα όπλα και να συνδέεται με το όλο concept του τίτλου.

Επίσης αναφέρθηκε και στο Multiplayer κομμάτι του Death Stranding λέγοντας, “Εάν θέλεις να παίξεις το παιχνίδι ως Standalone χωρίς το κομμάτι του Online θα είναι απολύτως μια χαρά. Έχουμε Οnline μέρος αλλά θα είναι κάτι το διαφορετικό σε σχέση με αυτά που θα περιμένει ο παίχτης. Πολλά παιχνίδια έχουν το κλασσικό Campaign Mode και μετά έχουν το κομμάτι του Online. Αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει αυτή την δομή.”

kojima0822141280jpg-dff192_1280w

Όσο για το ότι η ομάδα του, Kojima Productions, πλέον μπαίνει βαθύτερα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τόνισε “Kάνουμε συνεχόμενους ελέγχους και έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο όπου η δομή γενικώς του παιχνιδιού λειτουργεί. Αυτός ο χρόνος θα είναι αφιερωμένος στην παραγωγή και στην ανάπτυξη του τίτλου.”

To Death Stranding βρίσκεται υπό ανάπτυξη με την ημερομηνία κυκλοφορία να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Νέο υλικό από το Injustice 2 – Είναι καλό το να είσαι κακός