Νέες φήμες και πληροφορίες για το Breath of the Wild 2

Άντε ρε Nintendo κάνε το Direct...

Πριν από ένα χρόνο η Nintendo έκανε tease το sequel του Breath of the Wild στην Ε3 του 2019. Μία πρόσφατη συνέντευξη με τους voice actors του παιχνιδιού Marc Navarro (Revali) και Nerea Alfonso (Zelda) δημιούργησε πληθώρα από υποθέσεις και φήμες στο gaming community. Αν και είναι προφανές από τα ονόματά τους, οι συγκεκριμένοι δούλεψαν στο Ισπανόφωνο localisation του BotW. Στο podcast a coffe with Nintendo άφησαν να υπαινιχθεί ότι δούλεψαν και στις ηχογραφήσεις του Breath of the Wild 2.

Οι δύο ηθοποιοί αναφέρουν πως τους ζητήθηκε να ηχογραφήσουν χωρίς να έχουν ιδέα του contenxt και ποτέ δεν επιβεβαίωσαν ότι δούλευαν στο Breath of the Wild 2 αλλά σύμφωνα με μεταφράσεις του χρήστη Risu64 στο twitter υπάρχουν στιγμές που τους ξεφεύγουν κάποια πράγματα. Συγκεκριμένα ο Risu64 αναφέρει “tiptoeing around their NDA” – ότι δηλαδή είναι οριακά στο να μην έχουν νομικά προβλήματα με τη Nintendo. Eνώ ο ηθοποιός έντος του podcast λέει: “Υπάρχουν πολλά περίεργα που περιτριγυρίζουν τη Zelda στο πρώτο παιχνίδι, όπως και στο δεύτερο, στο οποίο όμως δεν δουλεύουμε”.

Αν και σε τίτλους όπως το The Last Of Us: Part 2 οι ηχογραφήσεις και οι σκηνές τελειώνουν πολύ πριν την κυκλοφορία (ένα χρόνο για το συγκεκριμένο), το Breath of the Wild είναι εστιασμένο στο gameplay οπότε στα πλαίσια αυτού του είδους δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε. Όντας αισιόδοξα συγκρατημένοι και σκεπτόμενοι πως το localisation γίνεται προς το τέλος της ανάπτυξης θεωρούμε ότι μπορεί να έχουμε ανακοίνωση ακόμη και μέσα στη χρονιά. Όλα αυτά είναι υποθέσεις βέβαια ενώ η Nintendo μας έχει αφήσει “ξερούς” από επίσημα νέα, εν αναμονή του Nintendo Direct.

Εμείς στο Busted επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με το voice actor του Link αλλά παρέμεινε σιωπηλός. 😶

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Η Ubisoft υπόσχεται ότι το Tom Clancy’s The Division 2 θα έχει πολύ περισσότερο περιεχόμενο για τους παίκτες