Νέα πατέντα μας δείχνει το ”Dualshock 5”;

θέλω να το πιάσω!

Μία νέα κατοχυρωμένη πατέντα στην Ιαπωνία σήμερα μας δείχνει πιθανόν το σχέδιο του Dualshock 5. Το σχέδιο αυτό φέρνει πολύ στο Dualshock 4 και όπως βλέπουμε το μικρόφωνο είναι ένα από τα κυρίαρχα στοιχεία ενώ υπάρχουν διάφορες μικροαλλαγές όπως μεγαλύτερες σκανδάλες / Triggers. Aπών είναι το Lightbar κάτι που δε χρησίμευσε σχεδόν καθόλου αυτή τη γενιά και οι χρήστες εξεφραζαν το παράπονο ότι μειώνει τη διάρκεια της ήδη μικρής μπαταρίας. Εφόσον ισχύει το σχέδιο και δεν υπάρχει το lightbar είμαστε περίεργοι να δούμε πως θα υποστηρίζεται το ήδη υπάρχον PlayStation VR Headset αφού η Sοny μας έχει υποσχεθεί Backwards Compatibility.

Από όσα ήδη γνωρίζουμε όμως το Dualshock 5 θα έχει Adaptive σκανδάλες / triggers που αυτές θα φέρνουν διαβάθμιση αντίστασης με στόχο καλύτερο ρεαλισμό ενώ παράλληλα η συνδεσμολογία του θα είναι USB C. Το βάρος του Dualshock 5 εν΄δεχεται να είναι ανάμεσα σε αυτό του Dualshock 4 και του Xbox One.

Το πιο σημαντικό ίσως είναι το λεγόμενο haptic feedback πoυ υπόσχεται να μας μεταφέρει την αίσθηση των υλικών, γα παράδειγμα η άμμος είναι αργή και κολλάει ενώ ο παγος γλυστράει. Η άσφαλτος θα μας δίνει διαφορετική αίσθηση από το χώμα στα Racing, πράγμα αδύνατον με το ήδη υπάρχον Dualshock 4. (Φανταζόμαστε κάτι σαν το HD rumble του Nintendo Switch).

Όπως και να έχει είμαστε ενθουσιασμένοι και θέλουμε να μάθουμε / δούμε και άλλες πληροφορίες!

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

πηγή

More Stories
Κατεβάστε δωρεάν dynamic theme για το Red Dead Redemption 2 στο PS4 (Link)