Νέα limited edition κονσόλα στα χρώματα του Cyberpunk μας ετοιμάζει η Microsoft

Και το site του Xbox έπεσε θύμα hacking;

Το Xbox φαίνεται να μας κάνει tease κάτι που σχετίζεται με το πολυαναμενόμενο Cyberpunk 2077. Κατά την επίσκεψή σας στο Xbox.com, θα έρθετε σε επαφή με μια οθόνη που φαίνεται σαν να έχει δεχθεί το site επίθεση από hackers, η οποία αναβοσβήνει γρήγορα εικόνες και γραμμές κώδικα σε μια παραμορφωμένη προβολή της αρχικής σελίδας του site. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, οι εικόνες εξαφανίζονται και λαμβάνετε ένα σαφές μήνυμα που λέει, “Επιστροφή σε 4 ημέρες.” Ωστόσο, εάν κάνετε παύση τη σωστή στιγμή, μπορείτε να δείτε τη σιλουέτα μιας κονσόλας και ενός χειριστηρίου Xbox One.

Πριν από αυτό, ο λογαριασμός του Xbox στο Twitter “δέχθηκε επίθεση από hackers” και δημοσίευσε το παρακάτω tweet, δείχνοντας μια ακολουθία που αναφέρεται στην Arasaka, μια τεράστια εταιρεία στο σύμπαν του Cyberpunk. Ο επίσημος λογαριασμός στο Twitter του Cyberpunk έκανε επίσης retweet του tweet Xbox.

Χθες έγινε ένα leak με το limited edition χειριστήριο του Cyberpunk 2077 στο Amazon αλλά αφαιρέθηκε αμέσως. Σήμερα όμως κυκλοφόρησε μία ακόμα διαρροή που μας προδίδει την κυκλοφορία της limited edition Cyberpunk 2077 Xbox One X κονσόλας, λίγες μέρες πριν από την επίσημη αποκάλυψη της Microsoft. Πληροφορίες για την κυκλοφορία της δεν έχουμε αλλά ελπίζουμε πως θα μάθουμε σύντομα. Απολαύστε λοιπόν την εκπληκτική δουλειά που έχει γίνει πάνω στην κονσόλα.

Ποια η άποψή σας για την επερχόμενη κονσόλα της Microsoft; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!