Νέα και ανακοινώσεις για το Borderlands 3

Το Borderlands 3 ίσως μόλις κυκλοφόρησε το τελικό πακέτο DLC για το season pass, αλλά η Gearbox δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αναμένονται σύντομα εκδόσεις για την επόμενη γενιά και περισσότερα DLC. Το Borderlands 3 μόλις κυκλοφόρησε το τέταρτο DLC με τους Psycho Krieg και το Fantastic Fustercluck.

Ωστόσο, αυτή η προσθήκη περιεχομένου δεν θα είναι η τελευταία. Στο πάνελ του PAX Online σήμερα, η ομάδα έδωσε πολλές νέες ενημερώσεις για το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό, το παιχνίδι έρχεται στο PS5 και στο Xbox Series X με δωρεάν ενημέρωση για άτομα που κατέχουν το παιχνίδι σε κονσόλες τρέχουσας γενιάς. Αυτή η έκδοση θα υποστηρίζει 4K 60FPS σε single player mode και θα έχει την επιλογή να παίξει έως και τέσσερις παίκτες μέσω split-screen. Μια φοβερή προσθήκη αν μπορείτε να συγκεντρώσετε τέσσερα άτομα για κάποιο co-op καναπέ. Δεν είναι όμως τα μόνα καλά νέα.

Οι τρέχουσες εκδόσεις του Borderlands 3 λαμβάνουν επίσης μια ενημέρωση για να προσθέσουν κάθετο split screen. Υπάρχει επίσης άλλο ένα πακέτο DLC στον ορίζοντα. Οι λεπτομέρειες εξακολουθούν να είναι σχετικά λίγες.Πάνω από όλα αυτά, φαίνεται ότι Bor. Δεν το ανέφερανπολύ σήμερα αλλά λένε ότι θα ακούσουμε περισσότερα στο επόμενο έτος. Συνολικά, είναι μια συναρπαστική μέρα για τους θαυμαστές του Borderlands 3.

Το Borderlands 3 είναι διαθέσιμο τώρα σε PC, PS4 και Xbox One. Το παιχνίδι θα έρθει σε PS5 και Xbox Series X αργότερα. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε πλήρως την εκπομπή, ρίξτε μια ματιά παρακάτω.

Πηγή: Dualshockers

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Δείτε το πρώτο λεπτό από το ανανεωμένο X-Files