Νέα gaming projects από την Ubisoft στα σκαριά (Φήμη)

Από ότι φαίνεται, πέρα από τα listings που διέρρευσαν σήμερα για το Assassin’s Creed Compilation, η Ubisoft μας ετοιμάζει και άλλα πράγματα, πιο μεγάλα, αφού σε βιογραφικά ηθοποιών διέρρευσαν τρία διαφορετικά projects, με κωδικές ονομασίες, δημιουργημένα από την ίδια εταιρεία, που μέχρι πρότινος δεν είχαμε ξαναδεί.

Πιο συγκεκριμένα, στο βιογραφικό των ηθοποιών, Rebekah Watts & Amber Goldfarb, βρέθηκε το project της Ubisoft με την κωδική ονομασία “Bowmore”. Για το Bowmore μάλιστα, όπως θα δείτε και στο βιογραφικό, υπάρχει στα σκαριά ένα νέο teaser trailer, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα, να αποκαλυφθεί το παιχνίδι στα The Game Awards, όπου πάνω από 10 νέα παιχνίδια θα ανακοινωθούν.

Επίσης, στο προφίλ της Goldfarb, φαίνεται ότι έχει κάνει δουλειά σε άλλα δύο projects με την ονομασία “Rocket” & “Aegyptus”. Βέβαια, αυτά μπορεί να είναι είτε ονομασίες παλαιότερων παιχνιδιών, που απλώς προστέθηκαν τώρα (πχ το Aegyptus μπορεί άνετα να μας οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για το Assassin’s Creed: Origins) ή νέα projects που δεν έχουμε ξαναδεί. Εσείς λάβετε ωστόσο τα πάντα που είδατε στο άρθρο ως φήμη.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

More Stories
Fallout 4: Λεπτομερή Screecshots που κόβουν την ανάσα