Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Νέα free modes στο Prey και ο ερχομός ενός νέου DLC

Το κύριο DLC που θα κυκλοφορήσει ακούει στο όνομα Mooncrash και έγινε διαθέσιμο σήμερα συστήνοντας ένα rogue-like mode. Οι παίκτες θα προσπαθούν να αποδράσουν από μια TranStar moon base αντιμετωπίζοντας πολυποίκιλους εχθρούς αποκτώντας loot το οποίο θα διαφέρει κάθε φορά. Το Mooncrash DLC διατίθεται ως standalone στην τιμή των $19,99 ενώ υπάρχει και η δυνατότητα απόκτησης του μέσω της αγοράς του Prey: Digital Deluxe.

Modvigil buy. Modvigil buy Like most other cognitive enhancers, Modafinil has some common side effects that you should be aware of before you buy Cognitive enhancers of any kind. You can buy Modvigil on this site: https://www.health-e-child.org/buy-modafinil-online/. You can buy Modvigil online for much lower prices than Provigil, the first brand of Modafinil available via prescription.These include conditions such as obstructive sleep apnea, shift work sleep disorder

Τέλος, θα δοθούν στους κατόχους του παιχνιδιού τρεις νέες δωρεάν ενημερώσεις για το Prey. Το Story mode θα επιτρέπει την ομαλή προσέγγιση της ιστορίας, το Survival Mode το οποίο θα κάνει αρκετά πιο δύσκολο το παιχνίδι και το New Game +, μέσω του οποίου θα μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι από την αρχή έχοντας ήδη τα skills σας από προηγούμενα saves.

Στα τέλη του καλοκαιριού θα διατεθεί και ένα νέο mode εν ονόματι Typhon Hunter, μέσω του οποίου θα μπορείτε να έρθετε αντιμέτωποι με άλλους 5 παίκτες προκειμένου να αποκαλύψετε τους mimic από τους ζωντανούς.

Ποια η άποψή σας για τις κινήσεις της Bethesda ως προς το Prey; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!