Η νέα ανάρτηση του Terry Crews αναζοπυρώνει τις φήμες για τον ρόλο τους ως Doomfist

Ο Terry Crews επιστρέφει στο Facebook μετά από την πρόσφατη επίσκεψη του στη Blizzard και συγκεκριμένα στους δημιουργούς του Overwatch, ρωτώντας εάν θέλουν οι ακόλουθοι του να δώσει την φωνή του στον Doomfist.

Έγινε χαμός από φαν μετά την ανάρτηση αυτή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Terry Crews στο Facebook και το Twitter για το αν θέλουν να τον δουν να δίνει τη φωνή του στον Doomfist και όπως ήταν αναμενόμενο υπήρχε θετική απάντηση από όλους. Πλέον το όλο θέμα είναι ξεκάθαρα στα χέρια της Blizzard.

Όλοι αναρωτιούνται εάν η επίσκεψη του γνωστού ηθοποιού ήταν κάτι παραπάνω από ένα απλό Tour στο Studio όπως είχε πει στην αρχή. Ακούγεται ότι βρέθηκε εκεί για να δουν αν όντως ταιριάζει στο ρόλο του Doomfist ή όχι. Πάντως ο Crews παραμένει σιωπηλός μετά την ανάρτηση του.

terry

Ήταν φανταστική η επίσκεψη μου με τις διάνοιες της Blizzard Entertainment σήμερα συναντώντας τους δημιουργούς ενός από των αγαπημένων μου παιχνιδιών! OVERWATCH! ΠΑΜΕ!

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν τελικά ο ηθοποιός, πήρε το ρόλο ή αν όλο αυτό το τρέχει ο ίδιος για να δείξει στη Blizzard ότι έχει ανταπόκριση, αυτό που ξέρουμε σίγουρα όμως είναι ότι, ο Terry Crews είναι ένας αληθινός fan του παιχνιδιού και θέλει πραγματικά να δώσει την φωνή του στον Doomfist.

Ποια είναι η γνώμη σας για τον Doomfis ; Πιστεύετε ότι θα είναι ο επόμενος που θα κάνει την εμφάνιση του στο Overwatch; Θα θέλατε ο Terry Crew να δώσει την φωνή του; Πείτε μας την γνώμη σας κάτω στα σχόλια.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Ubisoft Forward: Η Ubisoft ανακοίνωσε το δικό της αλά E3 event για τις 12 Ιουλίου