Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο Game Recap: «Δύο χρόνια PS5 και Xbox Series X με τα ΩΡΑΙΑ και τα ΑΣΧΗΜΑ»

Moto Razr 2022: Παγκόσμιο ντεμπούτο για το clamshell της Motorola

Παρά το γεγονός ότι το Razr 2022 έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα εδώ και τρεις μήνες, η συσκευή κάνει, πλέον, παγκόσμιο ντεπούτο αρχικά σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές αγορές.

Η Motorola το έχει εξοπλίσει με οθόνη OLED 6,7 ιντσών ανάλυσης FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Η εξωτερική του οθόνη είναι στις 2,7 ίντσες και είναι OLED επίσης. Σε αυτήν μπορεί ο χρήστης χρησιμοποιήσει τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου χωρίς να χρειάζεται να το ξεδιπλώσει. Έχει τον επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen1 και 8GB RAM. Ο αποθηκευτικός του χώρος είναι στα 256GB και κυκλοφορεί μόνο σε Satin Black χρώμα.

Η κύρια κάμερα είναι στα 50MP με OIS και η δεύτερη είναι ultrawide στα 13MP. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα για selfies μέσω της εσωτερικής κάμερας των 32MP που βρίσκεται μέσα σε punch hole.

Το Moto Razr 2022 ενσωματώνει stereo ηχεία με υποστήριξη Dolby Atmos, έχει αδιαβροχοποίηση IP52 και μπαταρία 3500mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 30W. “Τρέχει” Android 12 με το MyUX interface της Motorola.

Το κόστος του ανέρχεται στα 1200 ευρώ και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να αποκαλυφθεί πολύ σύντομα.

This slideshow requires JavaScript.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Πηγή