Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο Gaming Αμαρτίες #4 στο κανάλι μας στο YouTube

Moto G82: Επίσημο με 50MP κάμερα

Η Motorola ανακοίνωσε το νέο της smartphone για τη μεσαία κατηγορία, το Moto G82. Έρχεται με κάποια αξιόλογα χαρακτηριστικά που έχουν να κάνουν με την κάμερα, την οθόνη και την μπαταρία του.

Το panel της συσκευής είναι OLED στις 6,6 ίντσες με ανάλυση FullHD+ και 120Hz ρυθμό ανανέωσης. Στο κέντρο της οθόνης τοποθετείται punch hole κάμερα στα 16MP. Παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να τοποθετηθεί αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, το Moto G82 τον έχει στο πλάι και χρησιμεύει και ως κουμπί ενεργοποίησης.

Στο εσωτερικό του τοποθετείται ο Snapdragon 695 μαζί με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου με τη δυνατότητα αύξησής του μέσω καρτών microSD (ξεχωριστή υποδοχή).

Στο πίσω μέρος βρίσκουμε τον κύριο φακό των 50MP που υποστηρίζει OIS. Την τριάδα “κλείνουν” η ultrawide κάμερα των 8MP και ο macro αισθητήρας των 2MP.

Το μέγεθος της μπαταρίας είναι στα 5000mAh και μπορεί να φορτίσει με ταχύτητες έως 30W υποστηρίζοντας το πρότυπο TurboPower. Μάλιστα ο γρήγορος φορτιστής υπάρχει κανονικά στο κουτί.

This slideshow requires JavaScript.

Το Moto G82 έρχεται με θύρα για ακουστικά, είναι dual SIM και “φοράει” Android 12.

Θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη σε χρώμα Γκρι και Λευκό με κόστος 329,99 ευρώ.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

Πηγή