Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

Moto G32: Επίσημο με 6,5″ οθόνη και SD 680

Ένα νέο, πολύ ενδιαφέρον smartphone ανακοίνωσε η Motorola και δεν είναι άλλο από το Moto G32. Μία συσκευή που θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές στην Ευρώπη με κόστος 210 ευρώ.

Το Moto G32 ενσωματώνει τον επεξεργαστή Snapdragon 680 και έρχεται σε διαθέσιμες εκδόσεις μνήμης και χώρου αποθήκευσης, με 4/4GB και 6/128GB. Υπάρχει, μάλιστα, ξεχωριστή υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD.

Η οθόνη της συσκευής είναι LCD στις 6,5 ίντσες με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz. Η μπαταρία του είναι στα 5000mAh και υποστηρίζει 30W γρήγορης φόρτισης.

Όσον αφορά στις κάμερες του Moto G32, ενσωματώνει 50MP κύριο αισθητήρα ο οποίος συνδυάζεται με τον ultra wide φακό των 8MP και μία macro κάμερα στα 2MP. Στο μπροστινό μέρος και μέσα σε punch hole βρίσκεται κάμερα 16MP.

Δυστυχώς η συσκευή δεν υποστηρίζει δίκτυα 5G αλλά από θέμα συνδεσιμότητας έχει όλα τα υπόλοιπα όπως WiFi 5, Bluetooth 5.2 και NFC. Η θύρα φόρτισης είναι USB-C.

Στα πολύ θετικά (για αυτό το εύρος τιμής) είναι και το γεγονός ότι διαθέτει και είσοδο ακουστικών και FM radio αλλά και δύο ηχεία ενώ είναι και αδιάβροχο.

Το Moto G32 θα κυκλοφορήσει σε χρώματα Mineral Gray, Satin Silver και Rose Gold με το κουτί να διαφέρει αναλόγως τη χώρα. Σε κάποιες αγορές δεν θα υπάρχει φορτιστής, θήκη προστασίας ούτε ακουστικά.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

Πηγή