Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Το XBOX τράβηξε την πρίζα + Giveaway | Game Recap #164»

Και άλλα παιχνίδια έρχονται στα ελληνικά από τη Sony

Η αλήθεια είναι οτι η Sony αρχίζει και μας κακομαθαίνει.  Είτε πρόκειται για μεταγλώττιση είτε για απλό υποτιτλισμό, δεν νομίζω κάποιος να έχει πρόβλημα, επιλογές υπάρχουν για όλα τα γούστα!

Δύο νέα παιχνίδια θα έρθουν στα ελληνικά από την Sony,  το πρώτο απο αυτά  ακολουθεί τα χνάρια του “Βιβλίου με τα Ξόρκια”, όπου με το Wonderbook και το PS move χειριστήριο γινόμαστε έστω και για λίγο μαθητές στο μαγικό σχολείο του Χόγκουαρτς. Το παιχνίδι δεν είναι άλλο απο το “Book of Potions” ή “Το βιβλίο με τα φίλτρα” όπως μάλλον θα μεταφραστεί ο τίτλος.  Όπως και στο Βιβλίο με τα Ξόρκια, το Book of Potions θα είναι μεταγλωττισμένο και με ελληνικό μενού για να διευκολύνονται και οι μικροί μας gamers! Μέχρι να ανακοινωθεί με ελληνικά τρέιλερ, ρίξτε μια ματιά στο αγγλικό απο την φετινή Ε3!

Το επόμενο παιχνίδι είναι απο αυτά που φιλοδοξούν να κερδίσουν το ενδιαφέρον και τις καρδιές των μικρών παιδιών! Ετοιμάζοντας ένα παιχνίδι στο Playstation 3 και άλλη μία έκδοση στο Ps Vita, αλλά και μία τηλεοπτική σειρά αλλά και παιχνίδι με κάρτες, η Sony ευελπιστεί να κερδίσει ένα μεγάλο μέρος του νεαρού κοινού της! Το παιχνίδι δεν είναι άλλο απο το Invizimals, με το Invizimals: The lost kingdom στο PS3 και το Invizimals: Alliance στο Ps Vita! Ελληνικό τρέιλερ δεν υπάρχει ακόμα φυσικά, οπότε απολαύστε το αντίστοιχο τρέιλερ απο την E3!

Θέλετε και άλλα παιχνίδια στα ελληνικά; Και αν ναι, ποια;

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!