Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Για όσους περιμένουν ΜΕΓΑΛΑ αποκλειστικά στο PS5 | Game Recap #154»
Senua's Saga: Hellblade II
Senua's Saga: Hellblade II

Μόνο ψηφιακή κυκλοφορία για το Senua’s Sacrifice: Hellblade 2 σε προνομιακή τιμή

Ακόμα μια

Οι Microsoft και Ninja Theory επιβεβαίωσαν ότι το Senua’s Sacrifice: Hellblade 2 θα έρθει κοντά μόνο ως ψηφιακή κυκλοφορία. Μάλιστα το παιχνίδι θα κοστίζει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού $50 και θα είναι διαθέσιμο και στο Xbox Game Pass από την ημέρα κυκλοφορίας.

Ο επικεφαλής του στούντιο Dom Matthews δήλωσε στο Xbox Wire. «Εκμεταλλευτήκαμε την ελευθερία που μας προσφέρει η αποκλειστική ψηφιακή διανομή για να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι μεγάλης διάρκειας που ταιριάζει απόλυτα με τον επιδιωκόμενο στόχο μας» και ότι «αυτό το πλαίσιο μας επέτρεψε να επικεντρωθούμε σε πράγματα που μας ενδιαφέρουν πραγματικά».

Ο Matthews εξήγησε επίσης πόσο περήφανη είναι η Ninja Theory που δημιούργησε ένα «ανεξάρτητο» AAA παιχνίδι με το Hellblade: Senua’s Sacrifice το 2017, καταφέρνοντας να δημιουργήσει παιχνίδια με υψηλές αξίες παραγωγής ενώ ήταν ακόμα δημιουργικά ανεξάρτητο studio. Με το Senua’s Sacrifice: Hellblade 2, η Ninja Theory επισημαίνει ότι τώρα που έχει την οικονομική υποστήριξη του Xbox ενισχύεται τη δημιουργικότητά του.

Να υπενθυμίσουμε ότι και το πρώτο Hellblade: Senua’s Sacrifice ήταν αρχικά αποκλειστική ψηφιακή κυκλοφορία ωστόσο αργότερα, το 2019, έλαβε και μια φυσική έκδοση, με την 505 Games να αναλαμβάνει το publishing της PS4 έκδοσης και τη Microsoft την Xbox One έκδοση, η έκδοση του Nintendo Switch παραμένει μόνο ψηφιακή.

Τον τελευταίο καιρό όμως δεν είναι το μόνο μεγάλο παιχνίδι που παραλείπει φυσική κυκλοφορία. Το Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name και το Alan Wake 2 είναι κάποια από αυτά που επίσης αποτελούν μόνο ψηφιακές κυκλοφορίες.

Τέλος, κατά τη διάρκεια του Xbox Developer Direct 2024, αποκαλύφθηκε ότι το Senua’s Sacrifice: Hellblade 2 κυκλοφορεί τελικά στις 21 Μαΐου για PC και Xbox Series X|S.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!