Μία πρώτη γεύση από Black Friday στο PlayStation και όχι μόνο

Κι όπως πάντα όλα ξεκινούν από το «Αμέρικα»

Δεν είναι μυστικό ότι, έχουμε υιοθετήσει για τα καλά τα αμερικανικά πρότυπα και περιμένουμε την 28η Νοεμβρίου aka Black Friday προκειμένου να ξεχυθούμε στα καταστήματα, είτε φυσικά είτε ψηφιακά προκειμένου να καλύψουμε τις υπερκαταναλωτικές μας ανάγκες.

Εμάς στο Busted μας ενδιαφέρει το Gaming και η τεχνολογία γι’ αυτό πάμε να δούμε τα πρώτα σημάδια των ενδεχόμενων προσφορών. Τα σημάδια αυτά έρχονται από την πασίγνωση αλυσίδα καταστημάτων Target της Αμερικής που μεταξύ άλλων στο διαφημιστικό της φυλλάδιο δείχνει το PlayStation 4 Slim 1TB μαζί με τα God of War, Horizon Zero Dawn και The Last of Us Remastered στα $199,99 (not bad). Από την πλευρά του PlayStation βλέπουμε ακόμη PlayStation VR μαζί με Astro Bot Rescue Mission, Resident Evil 7, Everybody’s Golf VR, Skyrim VR, PlayStation VR Worlds στα $199,99.Από εκεί και πέρα βλέπουμε κι άλλες προσφορές όπως το Xbox One X μαζί με το Gears 5 στα $349,99 (not bad again), Switch Lite στα $199,99 και χειριστήρια Xbox και PlayStation στα $39,99.

Βέβαια μπορείτε να αναρωτηθείτε «καλά ρε Busted, τι είναι αυτά που μας λες αυτές οι προσφορές είναι για την Αμερική». Κι όμως φίλε Busted-ά συνήθως οι προσφορές που έχουμε τα τελευταία χρόνια εδώ στην Ελλάδα σε σχέση με την Αμερική είναι πάνω κάτω (πάντα με το καπελάκι μας εμείς στην τιμή) ίδιες. Άλλωστε οι προωθητικές ενέργειες σε τέτοιες εταιρείες (Sony, Microsoft κ.λ.π.) είναι κοινές.

Πείτε μας στα σχόλια, τι περιμένετε να αγοράσετε αυτή την Black Friday; Είστε έτοιμοι;

υ.γ. Άσχετο αλλά αυτές οι δύο καμπίνες Arcade στα $249,99 μπροστά από το Door Buster φαίνονται όλα τα λεφτά.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
H Apple απαντά στην Nokia αποσύροντας σειρά προϊόντων της