Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Μια μικρή πρόβλεψη για τις post-Avenger ταινίες της Marvel

Στον απόηχο της ανακοίνωσης για την επίσημη προβολή του Avengers: Infinity War (ευχαριστούμε Robert Downey Jr.), o Κevin Faige αποκάλυψε ότι η Marvel προετοιμάζει τουλάχιστον 20 κινηματογραφικές ταινίες, φυσικά μετά την προβολή του Avengers. Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία επιβεβαίωση για το είδος ή τα πρόσωπα των ταινιών. Σύμφωνα με το παρακάτω tweet, η Marvel έχει ετοιμάσει έξι ημερομηνίες για κάποιους μη-ανακοινωθέν τίτλους: τρεις για το 2021 και τρεις για το 2022 αντίστοιχα.

Αν οι παραπάνω ημερομηνίες αληθεύουν, το μόνο που μένει να αναρωτηθούμε είναι ποιες ταινίες προορίζονται για προβολή: Αρχικά, το Spider-Man: Homecoming 2 θα έρθει στα μέσα του 2019 και η τρίτη ταινία των Guardians Of The Galaxy το 2020. Άρα σίγουρα αυτές οι ταινίες βγαίνουν από την εξίσωση της post-Avenger εποχής.

Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, υπάρχει μια πιθανότητα να δούμε και μια τρίτη ταινία του Spider-Man: Homecoming. Θα είναι δύσκολο για πολλούς fans και ιδιαίτερα την ίδια την Marvel να προσπεράσει το ενδεχόμενο μιας τριλογίας, δεδομένης της απήχησης του συγκεκριμένου ήρωα στο κόσμο, αλλά και των box-office επιτυχιών που έχει σημειώσει ο Spidey από το 2002 μέχρι σήμερα.

Θα μπορούσε να ισχύει κάτι για ένα Black Panther 2; Η ημερομηνία της 7 Μαΐου χωρίζει την τωρινή ταινία με μια μελλοντική σε ένα διάστημα τριών ετών. Εκτός βέβαια αν οι προετοιμασίες απαιτούν ένα διάστημα δύο ετών. Μετά από αυτό, ίσως υπάρξει κάποιο sequel για την ταινία Captain Marvel, η οποία προορίζεται για τον Μάρτιο του 2019. Η ημερομηνία της 22 Φεβρουαρίου λογικά αποτελεί μια ενδεικτική ημερομηνία για το μελλοντικό sequel.

Επιπλέον, οι ταινίες για χαρακτήρες οι οποίοι δεν έλαβαν ποτέ τις τιμές μιας solo ταινίας, φυσικά και δεν περνάνε απαρατήρητες. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για δύο ήρωες που θα συμμετέχουν στις δύο Avenger ταινίες ή κάποιους ήρωες που διαθέτουν υποστηρικτικό ρόλο μέσα στο Marvel Cinematic Universe.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, οι πιθανότητες για τους ρόλους σε αυτές τις έξι ημερομηνίες είναι πολλές. Είναι σχεδόν ανέφικτο να πέσει κάποιος μέσα. Το μόνο σίγουρο σε όλη αυτή την ιστορία είναι ότι η Marvel θα συνεχίσει να είναι αρκετά απασχολημένη την επόμενη δεκαετία. Και σίγουρα θα κρατήσει σε εγρήγορση όλους του θεατές και fans του universe της.

Τώρα, προέχει η μεγάλη μάχη στο Infinity War.

Ποιον ήρωα θα θέλατε να δείτε να πρωταγωνιστεί στη δική του ταινία; Ποιες ταινίες σούπερ ηρώων περιμένετε από την Marvel; Αφήστε τις εντυπώσεις σας κάτω στα σχόλια.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!