Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο Gaming Αμαρτίες #4 στο κανάλι μας στο YouTube

Νέες πληροφορίες για το Metal Gear Online

Μπορεί οι δρόμοι του Kojima και της Konami τώρα πια να είναι διαφορετικοί, αλλά το Metal Gear Solid 5 είναι ακόμη στην πορεία του προς το release, και ταυτόχρονα έχουμε νέες πληροφορίες για το Metal Gear Online μέσω του feed του Twitter. Το LA-based studio το οποίο είναι υπεύθυνο για την multiplayer μεριά του τίτλου, απάντησε σε μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες ερωτήσεις, και ταυτόχρονα πήραμε κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες απαντήσεις και πληροφορίες.

maxresdefault

  • Σύμφωνα με τον αριθμό παικτών: ο maximum αριθμός παικτών για το PS3/Xbox 360 θα είναι 12, ενώ για το PS4/Xbox One και το PC θα είναι 16.
  • Η εταιρία έδωσε έμφαση στο ότι το Metal Gear Online δεν θα υποστεί περεταίρω delays σύμφωνα με το release date του.
  • Στην ερώτηση “γιατί το multiplayer δεν θα υποστηρίζει τα open worlds του single player” η εταιρία απάντησε ότι το κύριο πρόβλημα είναι η μνήμη του παιχνιδιού, ενώ ταυτόχρονα τόνισε ότι το single player campaign δεν είναι αρκετά balanced για πολλαπλούς παίκτες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ανάλογο βίντεο, το οποίο περιγράφει ότι διαβάσατε παραπάνω για τον νέο τίτλο, το οποίο μας έρχεται από το gamesradar.com.