Μερικά iPad Prο (2018) έρχονται λυγισμένα. Η Apple λέει είναι φυσιολογικό!

Ούτε δύο μήνες δεν έχει που κυκλοφόρησαν τα νέα κορυφαία tablet της Apple, το iPad Pro 11 ιντσών και το iPad Pro 12,9 ιντσών και ήδη έχουν αρχίσει οι πρώτες αντιδράσεις από κατόχους οι οποίοι ισχυρίζονται ότι οι συσκευές τους ήρθαν λυγισμένες!

Σύμφωνα με την Apple, το να υπάρχει ένα μικρό bend στο σασί των νέων iPad Pro είναι φυσιολογικό καθώς υπάρχει πιθανότητα να βγουν από την παραγωγή με αυτό το πρόβλημα κάτι, όμως, που δεν επηρεάζει την ορθή χρήση της συσκευής ούτε υπάρχει πιθανότητα να γίνει χειρότερο.

Η εταιρεία είπε χαρακτηριστικά στο The Verge ότι “κάποια iPad Pro του 2018 όντως έχουν σταλεί με ένα πολύ μικρό λύγισμα στο αλουμινένιο σασί το οποίο είναι πρόβλημα στην παραγωγική διαδικασία αλλά δεν πρόκειται να γίνει χειρότερο με το πέρασμα του χρόνου ούτε να επηρεάσει την απόδοση του iPad σε οποιαδήποτε χρήση“. Σύμφωνα με την Apple, το λύγισμα μπορεί να “χτυπήσει” και τα δύο μοντέλα και ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι εξαιτίας της διαδικασίας ψύξης των μεταλλικών και τον πλαστικών μερών των tablets κατά τη διαδικασία κατασκευής τους. Μάλιστα ο κολοσσός από τις Η.Π.Α ξεκαθάρισε στο The Verge ότι το μικρό αυτό bend δεν αποτελεί ελάττωμα!

Πρόσφατα είχαμε ανεβάσει βίντεο από το κανάλι του Jerryrigeverything για το πόσο εύκολα λυγίζουν τα νέα iPad Pro. Το ερώτημα είναι πόσο πολύ μπορεί να παίζουν οι εταιρείες με την νοημοσύνη μας όταν, μάλιστα, έχουμε ξοδέψει ποσά όπως τα 969 ευρώ που ζητάει η Apple για την βασική της έκδοση!

 

More Stories
LG G7 ThinQ: Επίσημο και πανίσχυρο!