Μεγάλη διαρροή για το επόμενο παιχνίδι της Ninja Theory;

H Ninja Theory είναι ένα από τα studios που εξαγοράστηκαν πρόσφατα από την Microsoft. Στο επεισόδιο του Inside Xbox ο επικεφαλής του τμήματος, Phil Spencer, είπε ότι θα δούμε τι ετοιμάζουν τα νέα studios της εταιρίας και δεν άργησε πάρα πολύ η διαρροή για το επόμενο παιχνίδι της εταιρίας.

Σύμφωνα με την διαρροή λοιπόν, ο τίτλος θα αποκαλυφθεί στην Ε3 που έρχεται και θα κυκλοφορήσει το 2020, έχοντας τα εξής χαρακτηριστικά:

  • Πρόκειται για μια sci fi story-focused περιπέτεια την οποία θα μπορούν να παίξουν co-op μέχρι και 4 παίκτες με μεγάλη βαρύτητα στην μάχη σώμα με σώμα (melee combat).
  • Ο κάθε χαρακτήρας θα έχει μια μεγάλη γκάμα από abilities για να επιλέξει την secondary attack του και αυτό σημαίνει ότι θα δούμε όπλα, παγίδες και έναν τύπο λάσσο.
  • Ο τίτλος θα έχει 18 πίστες σε 6 διαφορετικές τοποθεσίες και η κάθε τοποθεσία θα δίνει 3 επίπεδα με 90 λεπτά gameplay περίπου το καθένα. Στο τέλος της κάθε τοποθεσίας οι παίκτες θα πρέπει να παλέψουν με ένα boss επιπέδου God of War (υποθέτω ως προς την σχεδίαση).

Η ιστορία του παιχνιδιού μιλάει για μια επίθεση που έγινε στην Γη και η ομάδα μας θα ταξιδέψει σε άλλους πλανήτες με στόχο να βρει τα πλάσματα που ευθύνονται γι’αυτήν την εισβολή. Αναπτύσσεται με Unreal Engine 4, όπως ακριβώς και το Hellblade, αλλά ακολουθεί ένα πολύ πιο γρήγορο τέμπο στο gameplay του. Τέλος, η διαρροή αναφέρει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο project της εταιρίας και αναπτύσσεται περίπου 6 χρόνια με την κυκλοφορία του να έρχεται μόνο για PC και Xbox.

Όπως με όλες τις διαρροές, έτσι και με αυτή, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί καθώς πολύ πιθανόν ο leaker να αναφέρεται σε παιχνίδι που μπορεί να μην δούμε και ποτέ. Όπως και να’χει τα όσα μαθαίνουμε είναι αν μη τι άλλο πολύ ενδιαφέροντα και ελπίζουμε να δούμε περισσότερα στην Ε3 που έρχεται.

Πως σας φαίνεται, αν επαληθευτεί, το νέο project της Ninja Theory; Πιστεύετε ότι θα είναι αποκλειστικό για το Xbox; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
105 τίτλοι προστέθηκαν στο Playstation Now