Μεγάλα σχέδια για το μέλλον του Resident Evil franchise

Στο παρελθόν η Capcom έχει δώσει στους λάτρεις της σειράς Resident Evil πάμπολλα νέα και ανακοινώσεις, τα οποία περιλαμβάνουν το νέο third-person shooter Umbrella Corps, τις remastered εκδόσεις των 0, 1, 4, 5 και 6, όπως επίσης και ότι θα υπάρξει Resident Evil 2 remake.

Σύμφωνα με το τελευταίο investor report, η εταιρία θέλει να “ξεζουμίσει” ακόμα περισσότερο το δημοφιλές αυτό franchise. Τις πρώτες ενδείξεις τις είδαμε στο NeoGaf. Στο report αυτό από τον χρήστη Chobel, σημειώνετε πως με την κυκλοφορία του Umbrella Corps, θα αρχίσει ένας κύκλος, ο οποίος δεν θα τελειώσει σύντομα.

Στο τέλος του δημοσιονομικού έτους στις 31 Μαρτίου του 2017, η εταιρία έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει τα “Sengoku BASARA Sanada Yukimura-den” και “Resident Evil Umbrella Corps” το οποίο μάλιστα γιορτάζει και την επέτειο των 20 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του. Θα ακολουθήσει μια πολύ επιθετική πολιτική στο δεύτερο μισό του παρόντος έτους.

Το τι ακριβώς ετοιμάζει η εταιρία για το μέλλον του δημοφιλούς αυτού τίτλου δεν το γνωρίζουμε, αν όμως αυτά που γράφονται στο investors report είναι αλήθεια, τότε θα πρέπει να περιμένουμε πολλά για το μέλλον του Resident Evil και σίγουρα θα ασχολούμαστε για καιρό μαζί του.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.

More Stories
Google Stadia: Μας δείχνει το μέλλον του Gaming ή μήπως όχι;