Δείτε εδώ το νέο Game Recap #101: Η «Προδοσία» του Kojima και The Last of Us Part I Ξανά

Με Battle Royale Mode έρχεται το νέο Battlefield

Στις ειδήσεις που δεν θα έπρεπε να εκπλήξουν απολύτως κανέναν, η EA και η DICE δημιουργούν έναν τρόπο online μάχης τύπου battle royale για το επερχόμενο παιχνίδι Battlefield που θα κυκλοφορήσει φέτος, που προηγουμένως φέρεται να έχει διαρρεύσει ως Battlefield 5. Το Batllefield Battle Royale είναι αυτή τη στιγμή στο αρχικό στάδιο και δοκιμάζεται, από την ίδια την DICE όπως αποκάλυψαν στο VentureBeat.

Other common brands are ABIOLEX, AMOXI-BOL Amoxicillin available in tablet, capsule, and oral suspension forms. You can buy Amoxicillin 500 in the US, UK, Canada, and India with an online prescription. However, in most countries, you can buy Amoxicillin without a prescription. Amoxicillin is available in various doses such as 250 mg, 500 mg,1000 mg.

Τα παιχνίδια Battle Royale, όπως το PlayerUnknown Battlegrounds και το Fortnite, περιλαμβάνουν 100 παίκτες που προσγειώνονται σε ένα χάρτη και στη συνέχεια σιγά-σιγά σκοτώνουν ο ένας τον άλλον σε μια σταδιακά συρρικνούμενη περιοχή, μέχρι να μείνει μόνο ένας επιζών. Η λειτουργία battle royale έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής και προφανώς θα την δούμε ακόμα και στο φετινό Call of Duty: Black Ops 4.

Ποια η άποψή σας για την εμφάνισή του Battle Royale Mode στο επερχόμενο Battlefield; Περιμένουμε τα σχόλιά σας.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!