Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Τι έκανες εκεί ρε XBOX αλλά... | Game Recap #167»
Star Wars Outlaws
Star Wars Outlaws

Μάθαμε πόσες ώρες θα διαρκεί το Star Wars Outlaws (Βίντεο)

Δεν είναι... άσχημα

Καθώς πρόκειται για ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου, περιμέναμε ότι το Star Wars Outlaws θα είχε μεγάλη διάρκεια και αυτό επιβεβαιώθηκε. Σε συνέντευξή του στο VGC, ο creative director Julian Gerighty αποκαλύπτει ότι η κύρια ιστορία θα σας πάρει περίπου 25 με 30 ώρες για να ολοκληρωθεί. Εν τω μεταξύ, αν θέλετε να παίξετε για το 100% στην περιπέτεια της Kay Vess, θα χρειαστεί πιθανότατα να διπλασιάσετε αυτή τη διάρκεια.

«Πολύ, πολύ νωρίς, αποφασίσαμε ότι αυτή θα είναι μια περιπέτεια 25, 30 ωρών για το βασικό μονοπάτι και 50 ώρες, 60 ώρες για τους completionists και αυτό για έναν άνθρωπο με οικογένεια και δουλειά, εξακολουθεί να είναι αρκετός χρόνος», εξηγεί ο Gerighty.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναφορά του στο Assassin’s Creed, μια σειρά όπου οι πρόσφατες εκδόσεις ήταν κολοσσιαίες (αν εξαιρέσουμε το μικρότερο Assassin’s Creed Mirage). «Δεν είναι το επικό Assassin’s Creed, 200 ώρες gameplay, οπότε αυτό μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε πραγματικά στη λεπτομέρεια, μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε, ίσως με μια μικρότερη ομάδα, στην εκτέλεση κάτι που είναι διαχειρίσιμο» αναφέρει σε άλλο σημείο.

Φαίνεται ότι ο Gerighty έχει επίγνωση των παραπόνων ότι τίτλοι όπως το Assassin’s Creed Valhalla είναι υπερβολικά μεγάλοι και έτσι προφανώς προσπαθεί να διαβεβαιώσει τους πιθανούς παίκτες ότι το Outlaws δεν κινείται στο ίδιο πρότυπο.

Το Star Wars Outlaws της θείας Ubisoft αναμένεται στις 30 Αυγούστου για PS5, Xbox Series X/S και PC.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!