Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Οι αντιδράσεις για The Last of Us Part 2 Remastered στο PS5 | Game Recap #146»
Assassin's Creed Mirage
Assassin's Creed Mirage

Μάθαμε πόσες ώρες θα χρειαστούν για να τερματίσουμε το Assassin’s Creed Mirage

Από το καλό στο... καλύτερο

Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύθηκε από τον YouTuber Julien Chieze, αποκαλύφθηκε από τον επικεφαλής παραγωγό του Assassin’s Creed Mirage, Fabian Salamon, ότι οι παίκτες θα χρειαστούν κατά μέσο όρο περίπου είκοσι με εικοσιτέσσερις ώρες gameplay για να ολοκληρώσουν το παιχνίδι. Αυτός ο αριθμός αυξάνεται σε εικοσιπέντε με τριάντα ώρες για τους «completionists», κάτι που δείχνει ακόμη πιο σαφή εικόνα για «επιστροφή στις ρίζες» του franchise.

Γνωρίζαμε εδώ και καιρό ότι το Assassin’s Creed Mirage θα είναι ένας τίτλος μικρότερης μορφής, άλλωστε προσφέρεται και σε αρχική χαμηλότερη τιμή, ενώ επιπλέον έχει θεωρηθεί και αναφερθεί ότι αποτελεί μία ευχάριστη αναδρομή στα παλαιότερα, κλασικά παιχνίδια Assassin’s Creed. Με έναν χάρτη που εκτείνεται σε μια πόλη, θυμίζει εκδόσεις όπως το Assassin’s Creed Unity και το Syndicate, που είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά όταν κυκλοφόρησαν το 2014 και το 2015, αντίστοιχα.

Οι λάτρεις του franchise φαίνονται να είχα λίγο «καεί» τελευταία με τις φιλόδοξες, υπερ-τεράστιες περιπέτειες που παράγει η σειρά . Από την εξερεύνηση ολόκληρης της Αιγύπτου μέχρι την Αρχαία Ελλάδα και την Παλαιά Αγγλία.

Τώρα, τα πράγματα μειώνονται ως προς τη διάρκεια της ιστορίας, το διαθέσιμο δευτερεύον περιεχόμενο αλλά και τον ίδιο τον χάρτη. Και, όπως αποκαλύφθηκε ακόμα σε αυτή τη συνέντευξη, μπορεί να ανακαλυφθεί πλήρως ο χάρτης σε περίπου τριάντα ώρες.

Αποκαλύφθηκε επίσης πρόσφατα ότι το Assassin’s Creed Mirage θα περιλαμβάνει μια λειτουργία «Ιστορία της Βαγδάτης» που θα ταξιδέψει τους παίκτες σε όλη την πόλη, διδάσκοντάς τους για τον πολιτισμό, την πολιτική και τη θρησκεία της εποχής.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!