Μάθαμε ημερομηνία για την spin-off σειρά του American Horror Story

"Fear takes new form."

Το American Horror Story επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά πρόκειται για μια spin-off σειρά με όνομα American Horror Stories, όπου θα κάνει την πρεμιέρα του στις 15 Ιουλίου αποκλειστικά στο Hulu.

Όσοι δεν γνωρίζετε, τον Νοέμβριο του 2020 ο Ryan Murphy, παραγωγός της δημοφιλούς σειράς, αποκάλυψε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, μερικές νέες πληροφορίες σχετικά με το spin-off του AHS. Συγκεκριμένα πρόκειται για το πρώτο teaser poster συνοδευόμενο από ευχάριστα νέα για τους φανς της σειράς, όπου θα υπάρξουν επιστροφές μύθων και θρύλων, καθώς επίσης θα δούμε αγαπημένα πρόσωπα από προηγούμενες σεζόν του AHS.

Χθες όμως ο Ryan Murphy, δημοσίευσε στο Twitter ένα νέο poster όπου σίγουρα θα άφησε τους φανς άφωνους, καθώς βλέπουμε μια γυναικεία φιγούρα με στολή να αντικρίζει από μακριά το Murder House (1η σεζόν).

Αν και η αφίσα δεν αφήνει πολλά υπονοούμενα, περιμένουμε την επιστροφή των Evan Peters, Matt Bomer, Taissa Farmiga, Naomi Grossman και Billie Lourd. Καθώς επίσης θα ολοκληρώσουν το cast καινούργιες παρουσίες όπως: Danny Trejo, Kevin McHale, Madison Bailey, Sierra McCormick, Paris Jackson και Kaia Gerber.

Στις 15 Ιουλίου κάνουν πρεμιέρα τα πρώτα δυο επεισόδια της σειράς στο Hulu και στις 25 Αυγούστου θα είναι διαθέσιμη η 10η σεζόν του AHS στο FX.

Είστε φαν της σειράς; Περιμένουμε τα σχόλια σας από κάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!