Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «ΠΩΣ να αντέξεις τέτοια ΞΕΝΕΡΑ σε τέτοιο παιχνίδι | Game Recap #160»

Μαθαίνουμε νέες λεπτομέρειες για το PlayStation VR2

H Sony μέσω του PlayStation Blog μας δίνει νέες πληροφορίες για το PlayStation VR2 καθώς όσο πλησιάζουμε στην κυκλοφορία του θα μαθαίνουμε περισσότερα.

Από τις νέες δυνατότητες που θα δούμε στο PS VR2 είναι το See Through View όπου θα μπορούμε να διακόπτουμε την gaming εμπειρία μας και θα μπορούμε να δούμε τι έχουμε μπροστά μας στον πραγματικό χώρο μας χωρίς να χρειάζεται να βγάλουμε την συσκευή. Επίσης μια άλλη λειτουργία θα είναι το Broadcasting όπου αφού συνδέσουμε και την PS5 HD Camera θα μπορούμε να δούμε σε πραγματικό χρόνο τον εαυτό μας και να καταγράψουμε το VR gameplay μας.

Η επόμενη λειτουργία είναι η προσαρμογή του χώρου παιχνίδιου μας ο οποίος θα μπορεί να οριστεί χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες κάμερες και τα Sense controllers. Αν πλησιάσουμε το όριο το οποίο έχουμε θέσει τότε θα λάβουμε και σχετική ειδοποίηση.

Επίσης και σε παιχνίδια που δεν θα υποστηρίζουν το VR θα μπορούμε να τα απολαύσουμε σε εικονική πραγματικότητα σαν να έχουμε μια τεράστια οθόνη μπροστά μας. Στο cinematic mode τα παιχνίδια θα προβάλλονται σε 1920×1080 HDR με 24/60Hz και 120Hz frame rate.

Στο VR mode το περιεχόμενο θα προβάλλεται σε 4000 x 2040 HDR (2000 x 2040 ανά μάτι) με 90Hz/120Hz frame rate.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!