Δείτε εδώ το νέο επεισόδιο Gaming Αμαρτίες #4 στο κανάλι μας στο YouTube

Life Is Strange Remastered Collection | Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Life is Strange True Colors ήταν η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της Square Enix που κυκλοφόρησε στις 10 Σεπτεμβρίου. Ο ενθουσιασμός είναι πολύ μεγάλος καθώς ο τίτλος πήρε πολύ καλές κριτικές και οι Fans των adventures είναι πολύ χαρούμενοι γιαυτό. Φυσικά πρόσφατα ανακοινώθηκε και η Remaster εκδοχή των δύο πρώτων παιχνιδιών και η Square Enix μας πληροφόρησε πως δεν θα κυκλοφορήσουν πριν το 2022. Όμως τελικώς έχουμε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας που είναι η 1 Φεβρουαρίου και σαφώς θα υπάρξει μια καθυστέρηση 4 μηνών καθώς αρχική ημερομηνία ήταν στις 30 Σεπτεμβρίου.

Στην Remaster έκδοση θα έχουμε το Life is Strange καθώς και το Life is Strange Before The Storm με αναβαθμισμένη μηχανή γραφικών και περαιτέρω βελτιώσεις. Φυσικά κάποιοι που αγόρασαν το True Colors που θα περιείχε και τους δύο τίτλους ως Remaster θα έχουν απογοητευτεί καθώς θα περιμένουν αρκετό καιρό.

Το Life is Strange: Remastered Collection κυκλοφορεί την 1η Φεβρουαρίου του 2022, σε PC, PS4, PS5, Stadia, Switch, Xbox One και Xbox Series X/S.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!