Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

LG G6: Θα κυκλοφορήσει τελικά με Snapdragon 821 αντί του 835 εξαιτίας της Samsung

Οι φήμες που θέλανε την LG να κυκλοφορεί το G6 με τον περσινό επεξεργαστή της Qualocomm, Snapdragon 821 αντί του Snapdragon 835 επιβεβαιώθηκαν.
Η LG δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά αν ήθελε να προλάβει την κυκλοφορία του Galaxy S8 αφού όλη την αρχική παραγωγή του Snap 835 έχει αναλάβει η Samsung και θα τη χρησιμοποιήσει αποκλειστικά στη δικιά της ναυαρχίδα. Από τη στιγμή που η Samsung θα κατασκευάσει όλους τους επεξεργαστές που χρειάζεται για να εφοδιάσει τις πρώτες παρτίδες της τον πρώτο καιρό της κυκλοφορίας του Galaxy S8, αυτομάτως οι υπόλοιποι κατασκευαστές θα πρέπει να κυκλοφορήσουν τις ναυαρχίδες τους πιο αργά όταν και θα έχει ομαλοποιηθεί η γραμμή παραγωγής. Ο εκτιμώμενος χρόνος για να γίνει αυτό είναι τέλη Μαϊου με αρχές Ιουνίου. Η LG θεώρησε ότι αξίζει να ρισκάρει και να κυκλοφορήσει πιο νωρίς το G6 από το Galaxy S8 ενσωματώνοντας πιο παλιό επεξεργαστή και συγκεκριμένα τον Snap 821. H κυκλοφορία του αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο, αμέσως μετά την ανακοίνωση του στην MWC 2017 στις 27 Φεβρουαρίου.
Από την φωτογραφία που εμφανίζεται μέσα από τα κεντρικά της LG επιβεβαιώνεται, εκτός από τον επεξεργαστή, και η οθόνη η οποία θα είναι 5.7 ιντσών. Επιπλέον, θα έρχεται με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και με προστασία κατά του νερού και της σκόνης. Κοιτάζοντας πιο προσεκτικά βλέπουμε και λίγη από την εξωτερική εμφάνιση της συσκευής στα αριστερά.
Πιστεύετε θα επηρεάσει τις πωλήσεις του LG G6 η χρήση του Snapdragon 821;

gsmarena_001

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα.