Το Legend of Zelda: Link’s Awakening έρχεται στο 3DS;

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πολλές φήμες σχετικά με το νέο Nintendo Direct στο οποίο όπως όλα δείχνουν η εταιρεία θα ανακοινώσει νέα παιχνίδια για τις κονσόλες της. Μέσα σε αυτές τις φήμες λοιπόν υπάρχει και αυτή που θέλει να ανακοινώνεται το remake ενός αγαπημένου τίτλου του Gameboy, το Legend of Zelda: Link’s Awakening για το 3DS.

Σύμφωνα με τις φήμες το remake θα έχει μια γεύση του Breath of the Wild καθώς θα είναι open world και αναπτύσσεται από τους δημιουργούς των handheld Ocarina of Time και Majora’s Mask. Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τον άνθρωπο που προέβλεψε την ανακοίνωση του Metroid Prime 4 στην φετινή Ε3, οπότε δεν το θεωρούμε απίθανο να γνωρίζει και για το συγκεκριμένο remake.

Μέχρι αυτήν την στιγμή η Nintendo δεν έχει ανακοινώσει το πολυπόθητο Direct της. Εννοέιται ότι θα ενημερωθείτε άμεσα από το site τόσο για το Direct όσο και για τις ανακοινώσεις που θα γίνουν σε αυτό.

Ελπίζετε σε μια μεγάλη ανακοίνωση της Nintendo; Θα αγοράσετε το νέο remake του Zelda για το 3DS σας; Πείτε μας τα σχόλια σας παρακάτω.

 Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

More Stories
Τα ψώνια του Σαββατοκύριακου (29/05): Οι καλύτερες προσφορές