Όλες οι τελευταίες διαρροές και φήμες για το PlayStation Meeting, specs και παιχνίδια του PS5!

Σε λίγες ημέρες θα φανεί τι ισχύει

Από τα πιο συνηθισμένα μηνύματα  που λαμβάνουμε τελευταία αφορούν τις φήμες και τις διαρροές σχετικά με το επικείμενο και φημολογούμενο PlayStation Meeting που θα σημαίνει περισσότερες πληροφορίες για το PS5 αλλά και τα specs που το απαρτίζουν και φυσικα τα παιχνίδια που αναμένεται να δούμε. Παμε λοιπόν να δούμε τι ισχύει σύμφωνα με τις τελευταίες σχετικές φήμες και διαρροές:

Το Φεβρουάριο θα γίνει μία πολύ σημαντική παρουσίαση για την Sony Playstation στο Sony Hall Theatre. Συγκεκριμένα στις 12 Φεβρουαρίου η Sony θα πας παρουσιάσει αρκετά πράγματα για το χώρο του gaming. Το Meeting είναι αρκετά γνωστό στη κοινότητα με ανθρώπους κλειδιά όπως ο Mark Cerny and Hermen Hulst να παίζουν σημαντικό ρόλο. Αναμένουμε πολλά από την εταιρεία, καθώς η Sony έχει μείνει ήσυχη για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Λογικά θα δούμε αρκετά πράγματα όπως τα specs του PS5 τα οποία μέχρι στιγμής είναι τα εξής:

-CPU: 8 core/16 threads at 3.6 ghz based on a Zen 2 architecture

-GPU: “Big Navi”/RDNA1 based with some features from RDNA2 like RT and VRS, 12.2 TF at 1.8 ghz

-Memory: 18GB DDR6 at 576gb/s and 4gb of DDR4 for the OS (Sorry HBM believers)

-1 TB SSD

Όσο αναφορά τα games, θα ανακοινωθεί το remake του Demon’s Souls. Η Ubisoft θα ανακοινωθεί το νέο Assassins’ Creed: Kingdom. Νέες εταιρείες και νέα Indie games θα έρθουν στην οικογένοια της Sony όπως το Sky: Children of the Light κ.α.! Θα μάθουμε αρκετά νέα για το Dragon’s Dogma 2 ενώ μην περιμένετε κανένα νέο για το Playstation VR 2 System. Θα ανακοινωθεί το Gran Turismo 7 με features όπως 60fps και 4Κ. Θα μάθουμε επίσης νεότερα για το The Last of us 2 και για κάποιες νέες προσθήκες που θα μας θυμίσουν αρκετά το DayZ. Αναμένουμε την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του Crash Bandicoot στην κονσόλα του PS5, ενώ σίγουρα θα δούμε ανακοίνωση για το Killzone: Breach! Τέλος σιγά μην άφηνε σε ησυχία η Sony το Horizon. Πάμε για Horizon 2 με πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας το 2021.

Φυσικά τα λαμβάνουμε όλα με ιδιατερη επιφύλαξη καθώς τίποτα δεν είναι επίσημα επιβεβαιωμένο έως σήμερα.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!