Το… κουτί του Galaxy S9 εμφανίζεται σε leak και εμείς μαθαίνουμε τα χαρακτηριστικά του

Ελπίζουμε να μην κουραστήκατε από τις τόσες πολλές φήμες που “σκάνε” στο διαδίκτυο για το Galaxy S9 που, σύμφωνα με την Samsung, θα το δούμε τον επόμενο μήνα στην MWC 2018.
Αυτήν τη φορά διέρρευσε το κουτί της συσκευής το οποίο μας δίνει μια γερή γεύση για το τι specs πρόκειται να έχει η νέα ναυαρχίδα των Κορεατών. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το μεταβαλόμενο διάφραγμα της κάμερας και συγκεκριμένα -όπως γράφει και το κουτί- f/1.5 / f/2.4! Δεν έχει ξαναυπάρξει flagship smartphone με τέτοιο χαρακτηριστικό αλλά ίσως η Samsung βρήκε τρόπο να το εντάξει στη ναυαρχίδα της. Επιπλέον, η κάμερα θα μπορεί να τραβήξει βίντεο σε Super Slow-motion και υπάρχει δυνατότητα για βίντεο τραβηγμένα στα 1000fps. Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που έπρεπε να υπήρχε από χρόνια είναι τα stereo ηχεία με την υπογραφή της AKG. Οι πιθανότητες, βέβαια, να μπούνε κανονικά στερεοφωνικά ηχεία είναι πολύ λίγες αφού τα bezels περιμένουμε να μικρύνουν ακόμα περισσότερο φέτος. Οπότε η Samsung θα αναγκαστεί να πάει σε μία λύση που έχουν χρησιμοποιήσει και άλλοι κατασκευαστές κατά καιρούς με το ακουστικό της συσκευής να γίνεται δεύτερο ηχείο. Τα υπόλοιπα specs του κουτιού αναφέρουν οθόνη Super AMOLED με Quad HD+ ανάλυση (1440 x 2960 pixels), 4GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Η selfie κάμερα θα είναι στα 8ΜP. H συσκευή υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση και στο κουτί θα υπάρχουν ακουστικά της AKG. Επιπλέον, θα φέρει πιστοποίηση IP68 κατά νερού και σκόνης.
Όπως είναι λογικό, τίποτα από τα παραπάνω δεν επιβεβαιώνεται επίσημα. Για άλλη μια φορά συνιστούμε υπομονή λίγες εβδομάδες.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
VR έκδοση του Superhot στα σκαριά