Κάποια από τα φετινά iPhones πιθανόν να έρθουν με set up τριών καμερών

Είναι πλέον… μόδα οι πολλές κάμερες στο πίσω (αλλά και στο μπροστινό) μέρος ενός smartphone. Οι κατασκευαστές θέλουν με περισσότερους αισθητήρες να δίνουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε όλα τα σενάρια ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Άλλοι φακοί τοποθετούνται για οπτικό zoom, άλλοι χρησιμέυουν ως wide lenses για πανοραμικά πλάνα και άλλοι είναι μονόχρωμοι ή προσδίδουν βάθος.

Στο κυνήγι των καλύτερων επιδόσεων αλλά και του ανταγωνισμού, που πλέον αρχίζει να ξεφεύγει όσον αφορά στον αριθμό των καμερών, έχει επιδοθεί και η Apple όπως αναφέρει μία πηγή που έρχεται από Κινέζικη αλυσίδα εφοδιασμού που ισχυρίζεται ότι το επερχόμενο iPhone 11 -ή όπως αυτό ονομαστεί τελικά από την Apple- θα έχει τρεις κάμερες στο πίσω μέρος.

Η αναφορά κάνει λόγο για νέο set up κάμερας αλλά και νέο σχηματισμό αφού οι φακοί θα τοποθετηθούν σε σχήμα τετραγώνου όπως περίπου συμβαίνει με το Mate 20 Pro. Μάλιστα η ίδια πηγή θεωρεί ότι θα τοποθετηθεί το νέο set up και στα δύο premium iPhones, με το νέο iPhone XR να παραμένει στις δύο κάμερες.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
Ο επίσημος λογαριασμός των καταστημάτων Target στο Twitter απάντησε σε χρήστη ότι το Spyro Treasure Trilogy είναι αληθινό και έρχεται