Ίσως τελικά δούμε πολύ σύντομα στην Ευρώπη τα Mate 30 και Mate 30 Pro

Η ανακοίνωση της Huawei για τα κορυφαία smartphones της, Mate 30 και Mate 30 Pro, έγινε στην Ευρώπη αλλά μέχρι στιγμής καμία από τις δύο συσκευές δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα στις αγορές της Ευρώπης. Αυτό ίσως αλλάξει σύντομα σύμφωνα με φήμες που προέρχονται από “πολύ καλά ενημερωμένες πηγές στην Κίνα”.

Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες φήμες, η εταιρεία ετοιμάζεται για αποστολές της Mate σειράς στην Ευρώπη στα μέσα Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, η ημερομηνία κυκλοφορίας τους στην ήπειρο είναι η 15η Νοεμβρίου χωρίς, όμως, να γνωρίζουμε αν θα αποσταλoύν σε όλες τις αγορές. Οι ίδιες πηγές θέλουν τη Huawei να ξεκινάει το πρώτο κύμα αποστολών σε Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες στη συνέχεια.

Παραμένει άγνωστο το πόσο καλά θα τα πάει η σειρά στην Ευρώπη (αν τελικά κυκλοφορήσει) καθώς θα απουσιάζουν τα Google apps, συμπεριλαμβανομένων και των Play Store και Play Services που χρησιμοποιούν πολλές third party εφαρμογές. Βέβαια θα “φοράει” κανονικά Android και συγκεκριμένα την έκδοση 10.

Το Mate 30 θα ξεκινά να πωλείται στα 799€ ενώ το Mate 30 Pro τιμολογείται στα 1099€. Αν κάποιος επιθυμεί το Mate 30 Pro 5G θα πρέπει να δαπανήσει 100 ευρώ περισσότερα.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

 

Πηγή

More Stories
Το Anthem αναβάλλεται για το 2019!