Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

Η Apple έστειλε τις προσκλησεις για τις 9 Σεπτέμβρη!

Ο πιο “καυτός” τεχνολογικά μήνας, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ο Αύγουστος, φήμες, παρουσιάσεις ναυαρχίδων και προσκλήσεις από μεγάλες εταιρείες, σίγουρα αφήνουν κάποιο fanboy,  πολύ ευχαριστημένο!

Είναι σειρά της Apple τώρα μας στείλει και την δική της πρόσκληση για το event της, το οποίο θα λάβει χώρα στο Κουπερτίνο, την καθιερωμένη πρωινή ώρα, 10 π.μ και την αντίστοιχη Ελληνική, 20:00!

Screen_Shot_2015-08-27_at_12.19.17_PM.0

Τι μπορούμε να περιμένουμε; Σίγουρα δύο νέα iPhone, για τα οποία γίνεται λόγος τόσο καιρό τώρα, αναβάθμιση στο νέο OS της εταιρείας, iOS 9, για τις περισσότερες συσκευές της, μία νέα Apple TV ίσως, ή ένα iPad Pro; Μπορεί και το iPhone 6C; Επίσης και την τεχνολογία force tap που έχουμε δει στο Apple Watch, Όπως και να έχει, σίγουρα οι fans το περιμένουν με αγωνία και έχουν κάνει ήδη “κράτηση”, το απόγευμα ή το πρωί εκείνης της ημέρας.

weather-app

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο , ότι η παρουσίαση θα γίνει στο Bill Graham Civic Auditorium, πρώτη φορά η Apple επιλέγει αυτό το μέρος, το οποίο χωράει…7000 άτομα! Give us one more hint Siri! Όπως και για πρώτη φορά μπορεί να το δεις και κάποιος που δεν έχει Apple συσκευή, καθώς το streaming θα είναι και μέσω Microsoft Edge! Nice..

Εσείς τι λέτε; Τι μπορεί να δούμε ακόμα; Αφήστε μας τα σχόλιά σας από κάτω.