Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

iPhone 13: Αποκαλύφθηκαν τα χρώματα και οι επιλογές χωρητικότητας

Αύριο είναι τα αποκαλυπτήρια των νέων συσκευών της Apple και όλος ο τεχνολογικός κόσμος αδημονεί για τα νέα iPhone 13 που θα έρθουν με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Ένα κατάστημα λιανικής από την Ουκρανία αποκάλυψε πρόσφατα όλα τα χρώματα και όλες τις εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου που θα έχει η νέα σειρά iPhone 13.

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τις συσκευές οπότε θα έπρεπε να έχουμε κάποιες επιφυλάξεις για το αν όλα όσα γράφουμε έχουν πραγματική υπόσταση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την αναφορά του καταστήματος, το iPhone 13 mini και το iPhone 13 θα κυκλοφορήσουν σε έξι χρώματα. Μαύρο, μπλε, μωβ, ροζ, λευκό και κόκκινο. Το mini θα είναι διαθέσιμο με εσωτερικό χώρο αποθήκευσης 64GB και 128GB. Τα iPhone 13 θα βγει σε δύο εκδόσεις αποθήκευσης, 128GB και 256GB.

Το iPhone 13 Pro και το iPhone 13 Pro Max θα κυκλοφορήσουν σε τέσσερα πιο συντηρητικά χρώματα: μαύρο, ασημί, χρυσό και μπρονζέ. Οι χρήστες θα πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο εκδόσεις, με 128GB αποθηκευτικού χώρου ή 256GB ενώ το Max θα έρθει με 256GB χώρου ή 512GB.

Αύριο θα γνωρίζουμε τα πάντα για τα νέα κορυφαία smartphones της Apple αλλά και για το καινούριο Apple Watch.

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

Πηγή