Η Xiaomi επιβεβαιώνει ότι το Mi Mix 4 δεν έρχεται

Όταν η Xiaomi έκανε την παρουσίαση της, την περασμένη εβδομάδα, όλοι αναμέναμε να δούμε το Mi Mix 4 με δυνατότητες 5G παράλληλα με το Mi 9 Pro 5G . Όμως ο Lei Jun τους εξέπληξε όλους και εισήγαγε μόνο το Mi Mix Alpha με την αναδιπλούμενη οθόνη.

Ορισμένες διαρροές συνέχισαν να υποδεικνύουν ότι το Mi Mix 4 έρχεται, υποστηρίζοντας το, ακόμη και με αμφιβόλου ποιότητας φωτογραφίες, ενώ άλλοι απλά συνέχισαν να βομβαρδίζουν τα στελέχη της Xiaomi με ερωτήσεις για τα περισσότερα μοντέλα, οδηγώντας ένα μέλος της εταιρείας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μέσω του Weibo.


Ο διευθυντής προώθησης μάρκας Xiaomi δήλωσε ότι υπάρχει μόνο το Mi Mix Alpha και κανένα άλλο smartphone Mi Mix προς το παρόν. Και για τους δυσαρεστημένους οπαδούς για το γεγονός αυτό, πρόσθεσε ότι στη σκηνή είδαμε επίσης την επίσημη εισαγωγή του MIUI 11 και μια τηλεόραση.

Οι οπαδοί της σειράς σε ολόκληρο τον κόσμο θα είναι σίγουρα απογοητευμένοι με την τιμή του νέου τηλεφώνου ύψους 2.500€, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί δεν θα μπορούν να το αντέξουν οικονομικά ένα τέτοιο τηλέφωνο. Ίσως η εταιρεία χρειαστεί να δει πτώσεις στα έσοδα της αν δεν λανσάρει άλλα μοντέλα σύντομα, για να επενδύσει σ αυτό που κάνει καλά τόσα χρόνια, τα οικονομικά τηλέφωνα.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media. Busted είστε!

Πηγή

More Stories
Έρχεται το Bard’s Tale IV Director’s Cut παντού (και στο Xbox Game Pass)