Δείτε στο νέο μας Βίντεο: «Η Naugthy Dog Σοκάρει και Εντυπώσεις από Hellblade ΙΙ | Game Recap #166»

Η Ubisoft ετοιμάζει Remake παλαιότερων Assassin’s Creed (Φήμη)

Και πολλά ακόμα projects είναι στα σκαριά

Προφανώς, η Ubisoft ποντάρει πολλά στο franchise Assassin’s Creed και φαίνεται να έχει αρκετά πλάνα για την επόμενη δεκαετία περίπου. Σύμφωνα με ένα νέο άρθρο από το Insider Gaming, η εταιρεία έχει επτά Assassin’s Creed στα σκαριά, συμπεριλαμβανομένου του Assassin’s Creed Red (το open world με έδρα την Ιαπωνία που υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει μέσα σε αυτό έτος) και το Assassin’s Creed Hexe (ένα μικρότερο παιχνίδι που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2025).

Αρχικά, έχουμε το remake του Assassin’s Creed 4: Black Flag, το οποίο φημολογείται εδώ και καιρό. Τελευταία ακούγεται ότι αυτό είναι σε ενεργό ανάπτυξη, αλλά προφανώς δεν είναι το μόνο remake που έχει στα σκαριά της η Ubisoft. Δίχως να γνωρίζουμε ποιο επρόκειτο να είναι το επόμενό της remake, θα υποθέταμε ότι θα είναι μια αναβίωση ενός παλαιότερου τίτλου του Assassin’s Creed. Ίσως το πρώτο παιχνίδι με τον Altair. Ίσως το Assassin’s Creed 2 με τα πρώτα βήματα του Ezio;

Πέρα από αυτά όμως, υπάρχει κάτι που ονομάζεται “Nebula”, ένα project που θα μας ταξιδέψει στην “Ινδία, την Αυτοκρατορία των Αζτέκων και τη Μεσόγειο“. Ακόμα θα δούμε και δύο co-op παιχνίδια Assassin’s Creed. Ο ένας φέρεται να είναι ένας δωρεάν co-op τίτλος με την κωδική ονομασία “Raid” και ο άλλος με το όνομα “Echoes”. Το Multiplayer δεν ήταν μέρος του franchise από το Assassin’s Creed Unity, οπότε θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα εξελιχθούν όλα αυτά.

Φυσικά, υπάρχουν πολλές πιθανότητες ορισμένα από αυτά τα έργα να εξαφανιστούν πολύ πριν τα δούμε, αλλά είναι ακόμα σαφές ότι η Ubisoft κάνει μεγάλες κινήσεις με το μεγαλύτερό της Franchise.

 

Μην μένεις σιωπηλός, σχολίασε και πες την άποψή σου ακριβώς παρακάτω!