Δείτε εδώ το νέο Βίντεο: Η εμπειρία και τα παιχνίδια του νέου PlayStation Plus (Extra/Premium)

Η Sucker Punch φαίνεται πως προετοιμάζεται για Ghost of Tsushima 2

Και προσλαμβάνει κόσμο

Η Sucker Punch με το Ghost of Tsushima παρέδωσε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και είναι λογικό να επιθυμούμε τη συνέχεια του. Κατάφερε λοιπόν να έχει και απήχηση στους παίκτες χάρη σε έναν υπέροχο ανοιχτό κόσμο και το gameplay του, ενώ σημείωσε και πωλήσεις με μεγάλους αριθμούς παγκοσμίως. Μια συνέχεια είναι σίγουρα στα χαρτιά του στούντιο με έδρα την Ουάσιγκτον και μια σειρά αγγελιών για νέες θέσεις εργασίας υποδηλώνει ότι κάτι «μαγειρεύει».

Πολλές από τις δουλειές αναφέρουν το open world, το stealth και το combat, που ουσιαστικά συνοψίζει τον τελευταίο τίτλο του στούντιο. Φυσικά, μπορεί να είναι κάτι διαφορετικό, αλλά φαίνεται απίθανο η Sony να έχει τη Sucker Punch να δουλεύει σε κάτι άλλο εκτός από ένα sequel, ένα Ghost of Tsushima 2 δηλαδή.

Υπάρχουν επίσης αγγελίες που ζητούν σχεδιαστές για πολλούς παίκτες. Το εξαιρετικό Ghost of Tsushima: Legends ήρθε λίγο μετά το λανσάρισμα του κύριου παιχνιδιού και σημείωσε μεγάλη επιτυχία φέρνοντας το multiplayer στο παιχνίδι. Ίσως το Ghost of Tsushima 2 να έχει μια πιο ολοκληρωμένη προσφορά για πολλούς παίκτες από την αρχή. Όλα αυτά είναι όμως απλώς εικασίεςρήστε στο ψηλό γρασίδι στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!