Η Sony ετοιμάζει τριλογία για το Horizon Zero Dawn (φήμη)

Throws money at the screen!

Σύμφωνα με πληροφορίες του site VGC η Sony Interactive Entertainment έχει δώσει ήδη το πράσινο φως στην Guerilla Games για την δημιουργία νέων τίτλων για το πολυβραβευμένο Horizon Zero Dawn.

Ο δεύτερος τίτλος της σειράς (όπως λέει η φήμη) Horizon Zero Dawn είχε ήδη αρχίσει να αναπτύσσεται αμέσως μετά την κυκλοφορία του τίτλου στο PlayStation 4. Αρχικά το νέο παιχνίδι προοριζόταν για το PS4 αλλά η φήμη λέει ότι γρήγορα η βαρύτητα έπεσε στο PlayStation 5 όπου μάλλον και θα το δούμε. Σύμφωνα με τις πηγές λοιπόν:

  • To Horizon Zero Dawn 2 θα είναι “γιγαντιαίο” σε σχέση με το πρώτο με πολύ μεγαλύτερο κόσμο
  • Ο τίτλος θα έχει και ένα co-op mode, αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί αν αυτό θα βρίσκεται εντός της κύριας ιστορίας ή αν θα είναι εντελώς ξεχωριστό από αυτή
  • Αυτό το co-op mode αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει πριν τον νέο τίτλο με την πρόοδο του παίκτη να μεταφέρεται όταν αυτός θα κυκλοφορούσε στο PlayStation 5 αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο.

Η αλήθεια είναι ότι προφανώς και η Guerilla Games δουλεύει στο επόμενο Horizon Zero Dawn ειδικά μετά την επιτυχία που γνώρισε ο τίτλος. Μένει να δούμε αν θα γίνει κάποια αναφορά ή παρουσίαση του τίτλου στο επερχόμενο event για το PlayStation 5.

Πως θα σας φαινόταν ένα co-op mode στο Horizon Zero Dawn; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Castlevania: Η σειρά του Netflix επιστρέφει με 8 νέα επεισόδια