Η Sony έχει επενδύσει 250 εκατομμύρια δολάρια στην Epic Games

Νούμερα που ζαλίζουν

Η Sony όπως όλα δείχνουν προσπαθεί κατά κάποιο τρόπο να έρθει σε πιο στενή συνεργασία με την Epic Games την εταιρεία που έχει φέρει το Fortnite αλλά επίσης κατέχει και την περίφημη μηχανή γραφικών.

Σήμερα ανακοινώθηκε και από τις δύο εταιρείες μέσω της VentureBeat πως η Sony επένδυσε 250 εκατομμύρια δολάρια στην Epic Games. Έτσι η Epic μέσω της συνεχούς χρηματοδότησης έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,83 δισεκατομμύρια δολάρια. Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η κίνηση από πλευράς Sony. Προφανώς η Epic δεν ανήκει έστω και μειοψηφικά στη Sony και θα συνεχίσει να κυκλοφορεί όλους τους τίτλους σε όλες τις πλατφόρμες απλά ίσως η κίνηση αυτή ίσως αποφέρει πιο στενή συνεργασία ανάμεσα στις δύο εταιρείες και με την έλευση του PS5. Ήδη απολαύσαμε το tech demo της Epic στο PS5 και ίσως η Sony ίσως θέλει να έχει το πάνω χέρι αν υπάρξει και κάποια αποκλειστική συνεργασία ως προς κάποιο exclusive.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Epic Games Tim Sweeney είπε ότι αυτή η επένδυση επιτρέπει στη δική του εταιρεία και τη Sony να συνεχίσουν να συνεργάζονται σε τομείς που σχετίζονται με κοινωνικές εμπειρίες που σχετίζονται με παιχνίδια, ταινίες και μουσική. Μη ξεχνάμε πως το Fortnite έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς διάφορα Event με θέματα από κινηματογραφικές ταινίες ή με μουσικούς. Mένει να δούμε μελλοντικά πως μπορεί να εξελιχθεί αυτή η συνεργασία

 

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Φτιάχνοντας το πρώτο μου παιχνίδι