Η Sony δεσμεύεται για το πότε θα έρθει απόθεμα PS5 στα καταστήματα

Μία κίνηση που καλώς έγινε

Η πραγματικότητα είναι πως έχει γίνει ένας χαμός με τις προ-παραγγελίες και τις παραλαβές από όσους είχαν προ-παραγγείλει το PS5. Ειδικά στην Ελλάδα απ’ όσο γνωρίζουμε και λόγω της κατάστασης του lockdown και της πίεσης που υπάρχει στις μεταφορικές αλλά και στις επιλογές διαφόρων καταστημάτων, υπάρχουν και στις τάξεις μας αλλά και στην κοινότητα του Busted παιδιά που έχουν προ-παραγγείλει την πρώτη και δεύτερη μέρα των προ-παραγγελιών, εξοφλώντας μάλιστα ολόκληρο το ποσό, με αποτέλεσμα μερικοί εξ αυτών να μην έχουν παραλάβει μέχρι και σήμερα την κονσόλα τους.

Τελικά οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνονται καθώς μέσω του επίσημου λογαριασμού του PlayStation στο Twitter, η Sony ευχαρίστησε όλους για το μεγαλύτερο λανσάρισμα PlayStation κονσόλας που έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία της ενώ κάνει αναφορά και για την τεράστια ζήτηση που υπάρχει στο PS5 και επιβεβαιώνει αλλά και δεσμεύεται πως πριν από το τέλος του έτους (δηλαδή Δεκέμβριο) θα έχουν διατεθεί νέες κονσόλες PS5 στα καταστήματα.

Όσοι λοιπόν δεν έχετε παραλάβει ακόμα, κάντε λίγο υπομονή και σύντομα η νέα κονσόλα θα είναι στα χέρια σας, τουλάχιστον για τα Χριστούγεννα.

Επίσης, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social Media.

More Stories
PS4 System Update 4.00: Σήμερα γίνεται διαθέσιμη η αναβάθμιση