Η Sony απαντά για τις διαρροές του Amazon Γαλλίας

Όταν τα trolls αποκτουν προσβαση αυτα γίνονται

Νωρίτερα σήμερα μερικά exclusive των PS4 αλλά και Nintendo Switch έκαναν την εμφάνισή τους στο Γαλλικό Amazon, αναφερόμενα ότι πρόκειται να κάνουν την εμφάνισή τους και στα PC. Ο λόγος έγινε για τα Days Gone, Bloodborne, Gran Turismo Sport, The Lasto of Us II αλλά και για το Super Mario Odyssey (και πολλά ακόμη).

Κατευθείαν έσπευσε η Sony και με δήλωσή της στο IGN ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: “Οι καταχωρήσεις δεν είναι ακριβείς. Δεν έχουμε κάνει καμία ανακοίνωση ότι πρόκειται να φέρουμε αυτά τα παιχνίδια στο PC!

Αυτές οι καταχωρήσεις κέντρισαν το ενδιαφέρον των καταναλωτών μέσα σε λίγα λεπτά μιας και πρόσφατα η Sony ανακοίνωσε ότι το Horizon Zero Dawn θα κάνει την εμφάνισή του στα PC. Ωστόσο, η Sony διευκρίνισε επίσης ότι αυτή η κυκλοφορία θα γίνει κατ’ εξαίρεση και ότι δεν πρόκειται όλα τα exclusive του PS4 να κυκλοφορήσουν στα PC.

Κάτι παρόμοιο έγινε και με το Persona 5, ένα παιχνίδι που αποτελεί αποκλειστικότητα των κονσολών. Στο οποίο αμέσως εμφανίστηκε ένας εκπρόσωπος της Sega να δηλώσει πως κάποιο σφάλμα έγινε κατά την καταχώρηση του παιχνιδιού.

Στην αρχή μας “μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά” μιας και ακυρώθηκε η Ε3 για το 2020. Έχει τύχει και άλλες φορές στο παρελθόν να “διαρρέουν” τέτοια νέα λίγο πριν την μεγάλη έκθεση, αλλά τελικά όλα είναι ψέματα. Όλες αυτές οι καταχωήσεις έγιναν από κάποιους troll τύπους οι οποίοι μάλλον “πάνε 15 μέρες πίσω“. Δημιούργησαν ψεύτικες εικόνες προκειμένου να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας. Ακολουθεί και το εν λόγω tweet το οποίο αποδεικνύει το τι πραγματικά συνέβει.

Μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα παρακάτω Social MediaBusted είστε!

More Stories
Ο Hellboy έρχεται στο Injustice 2 (Video)